FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj e de neoprit pe piața transferurilor! Liderul Ligii 1 negociază cu un internațional ivorian

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 18:38

Deși Dan Petrescu a declarat că în această iarnă CFR va achiziționa maximum trei jucători, oficialii liderului din Liga 1 sunt extrem de activi pe piața transferurilor.

După Costache, Țucudean și Bordeianu, oficialii clujeni sunt în negocieri cu brazilianul Gilvan Souza Correa (detalii, aici), dar și cu internaționalul ivorian Serge N'Guessan, care evoluează în liga secundă franceză, la Nancy.

Site-ul estrepublicain.fr a scris recent despre interesul liderului Ligii 1 pentru N'Guessan. Acesta și-ar dori o nouă provocare după ce a fost utilizat extrem de puțin în prima parte a campionatului din Ligue 2 și ar urma să ajungă la o înțelegere cu CFR Cluj

Serge N'Guessan are 23 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș defensiv, și e cotat de transfermarkt.com la 600.000 de euro.

Ivorianul a debutat în 2016 pentru naționala țării sale, reușind și două goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Ianuarie 2018, 22:23

Pai, daca n-au ce scrie despre defuncta Rapid si muribunda Dinamo, ce sa faca bietii fani? Coregrafie si spart tastaturi. Cu fotbalul e ceva mai greu...

roadghost
roadghost  •  15 Ianuarie 2018, 21:12

Irelevant, nu conteaza decat transferurile facute de clubul fotbal club fotbal club si acolitii *** si omenosi din Ovidiu si Botosani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bombon
bombon  •  15 Ianuarie 2018, 20:45
Postat de ss.lazio pe 15 Ianuarie 2018, 20:18

Oare poate deturna GIGI transferul si Nguessan sa ajunga la FC FCSB??

Ăsta e Muniru rujat, CFR îl pregătește pentru FCSB la vară să-și scoată banii de 4 ori pe el.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează