FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // Filipe Teixeira și Junior Morais trag concluziile: „Titlul nu mai depinde de noi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 22:59

Filipe Teixeira și Junior Morais consideră că FCSB a condus jocul în partida din deplasare cu CFR Cluj, scor 0-0, din etapa a 5-a din play-off.

„Cred că am dominat meciul, am avut posesia, dar nu am avut ocazii de gol. E un egal care ne păstrează în lupta pentru titlu. Obiectivul nostru a fost să nu primim gol și n-am primit, dar din păcate nici n-am înscris. Nici CFR nu și-a creat ocazii clare de gol. Acum trebuie să se încurce și CFR”, a declarat Teixeira la TV Look Sport.

Junior Morais l-a completat pe Teixeira: „Am venit să câștigăm, dar din păcate n-am putut. Echipa a jucat foarte bine, dar n-am marcat. Trebuie să câștigăm neapărat în următoarele etape. Am început foarte bine prima repriză, apoi am avut posesia. În a doua repriză, CFR a crescut puțin. Steaua a arătat un fotbal foarte frumos, a pasat. Acum nu mai depinde de noi, trebuie ca CFR să se încurce. Trebuie să avem încredere până la final”.

Click AICI pentru statisticile meciului

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // FOTO Dan Petrescu, vulcan pe banca de rezerve! Criză de nervi în minutul 54

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close