FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Basarab Panduru, analiză la „rece” după derby-ul etapei: „De-aia nici Coman, nici Man, nici Moruțan n-au putut să facă nimic”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 10:24

Basarab Panduru (49 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a analizat la „rece” derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0, câștigat de „feroviari” cu 1-0.  

Panduru are o favorită certă în lupta la titlu și explică de ce Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruțan au fost anihilați de jocul gândit de Dan Petrescu. 

„Dacă mă iau după meciul ăsta, nu i-aş da multe şanse FCSB-ului. Dacă mă iau după ultima parte a campionatului, atunci credeam că are şanse destul de mari să câştige campionatul. 

Bine, e prima etapă după perioada de pregătire, dar mi se pare că e CFR Cluj mult mai puternică în duelurile unu la unu. De aia nici Coman nu a putut să facă nimic în derby, nici Man nu a putut să facă nimic, nici Moruţan”, a declarat Panduru, la TV Telekom Sport.

CE URMEAZĂ PENTRU FCSB

Trei meciuri accesibile și Derby de România 

În ciuda înfrângerii cu CFR, FCSB are și motive de optimism privind finalul campionatului regulat. Mai are de disputat 4 meciuri, ultimele 3 etape, plus restanța din toamnă. Un singur joc pare să fie de dificultate maximă, chiar dacă nu va fi susținut în compania unei grupări care să fie pe loc de play-off.

Pe 16 februarie va avea loc Derby-ul istoric cu Dinamo, un oponent în fața căruia clubul lui Becali a avut întotdeauna dificultăți în ultimii ani. În rest, adversare vor fi echipe care par să fie cele mai amenințate cu retrogradarea.

ULTIMELE 4 MECIURI 

+19 FOTO

Vezi și: 

FCSB, cel mai slab randament de când Liga 1 a trecut la sistemul play-off! Doar Rădoi a fost mai slab

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
blatistu49
blatistu49  •  04 Februarie 2020, 13:19

FCSB u e *** forbalului romanesc se vede la ce nivel am ajuns datorita *** lu HAGI si infractorul di Pipera

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  04 Februarie 2020, 12:42

pe locuri de playoff acum sunt printre altele viitorul,botosani si astra,deci teoretic fcsb o sa aibe doar 2 echipe cu care efectiv trebuie sa joace,cfr si craiova.Inca putin si campionatul o sa se numeasca liga fcsb

983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Februarie 2020, 12:10

Panduru are dreptate. fcsb are in continuare o viata usoara, caci joaca cu toate clonele care se dau laoparte in fata " milioanelor" ciobanului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close