FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // VIDEO EXCLUSIV Oficialii campioanei vin cu o veste proastă: „Nu se va schimba nimic până la meciul cu Sevilla”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 23:28

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, a vorbit la GSP Live despre victoria reușită în fața FCSB-ului, scor 1-0. 

„Mă așteptam ca meciul să decurgă în acest mod și să nu fie un ritm de joc ridicat. Nu e ușor să ai ritm de joc de la primul meci oficial. Oricum, cred că am făcut un joc solid, serios, organizat. FCSB n-a avut ocazii clare de a marca.  

Toată echipa noastră merită felicitată pentru determinarea arătată. Mă așteptam să câștigăm cu 1-0, din fază fixă, am fost pe aproape. Nu sunt dubii la eliminarea lui Planic. Eu speram să fie penalty și cartonaș galben. Totuși, nu cred că cineva poate avea dubii că n-a fost cartonaș roșu”, a declarat Bogdan Mara, la GSP Live. 

Bogdan Mara: „Suprafața de joc nu va fi reparată până la meciul cu Sevilla”

Oficialul „feroviarilor” a vorbit și despre gazonul de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. Terenul s-a prezentat în condiții precare la partida cu FCSB, iar Mara spune că lucrurile nu se vor schimba pentru „turul” cu FC Sevilla de pe 20 februarie:

„Suprafața de joc nu va fi reparată până la meciul cu Sevilla. Ne gândim să mai facem niște tranșee, niște baricade, să pârjolim terenul pentru că vedem ce jucători au cei de la Sevilla”.

+7 FOTO

Mario Camora: "A fost un meci frumos, agresiv și am meritat să câștigăm aceste trei puncte"

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Dan Petrescu, săgeți către roș-albaștri: „E penibil să comentezi de arbitraj când n-ai niciun șut pe poartă!”

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // FOTO + VIDEO Vinicius aduce victoria în derby! Cum arată clasamentul actualizat

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează