FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. Incredibil! Ce le-ar fi sugerat DSP Ilfov celor de la CFR Cluj, după ce Adi Păun s-a infectat cu coronavirus

Reprezentanții DSP Ilfov le-ar fi sugerat celor de la CFR să plece din București cu autocarul și să revină în această seară la Cluj.
Reprezentanții DSP Ilfov le-ar fi sugerat celor de la CFR să plece din București cu autocarul și să revină în această seară la Cluj.

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 20:25 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 21:16

FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei din play-off, nu se va mai disputa în această seară, după ce Adi Păun, mijlocașul campioanei en titre, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

Conform unor informații prezentate la „Fotbal Club”, emisiune moderată de jurnalistul Radu Naum, reprezentanții DSP Ilfov le-ar fi sugerat celor de la CFR să plece din București cu autocarul și să revină la Cluj chiar din această seară. Bogdan Mara, directorul sportiv al ardelenilor, s-a ferit să comenteze informația, spunând că nu știe detalii despre această situație.

Justin Ștefan: „Am auzit și eu niște discuții”

În schimb, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a recunoscut că varianta respectivă a ajuns și la urechile sale:

„I-am rugat pe cei de la CFR Cluj să rămână cazați la Mogoșoaia și să fie testați peste cinci zile. Am auzit și eu niște discuții despre această posibilitate, dar nu am nicio confirmare din partea DSP-ului”.

CFR Cluj, în izolare la Mogoșoaia

La recomandarea Ligii Profesioniste de Fotbal, CFR Cluj nu va călători cu avionul sau autocarul înapoi spre Cluj. Echipa va rămâne la Mogoșoaia pentru încă o săptămână, de preferat cu componenții lotului cazați câte unul în cameră. Mâine, fotbaliștii campioanei vor mai efectua alte teste. Dacă acestea vor ieși negative, meciul ar putea fi reprogramat pentru 30 iulie.

VIDEO Dragomir: ”Craiova merită titlul! Dar să-și ia toate măsurile cu CFR, fotbalul e al dracu”

Citește și alte știri despre coronavirus:

FCSB - CFR CLUJ. Variantă halucinantă! Voia mușamalizarea cazului de COVID-19: „Puteau să joace și să nu spună nimic”

Craiova cere înghețarea campionatului, după amânarea meciului FCSB - CFR Cluj: „Altfel nu are rost să se mai joace”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mosierul
mosierul  •  19 Iulie 2020, 09:12
Postat de danny_l pe 18 Iulie 2020, 23:49

oricum craiova castiga la botosani asa ca Cfr se poate ruga sa fie campionatul inghetat,rusine,e vorba de fair play dar cei de la CFR nu stiu din astea.

....doar cu ajutorul arbitrilor poate câștiga la Botoșani....cum dealtfel a câștigat și ultimele trei meciuri....și dacă veți lua titlul , va fi cel mai rușinos titlu, nici nu o sa că puteți bucura de el

mosierul
mosierul  •  19 Iulie 2020, 09:08
Postat de craiovenis pe 19 Iulie 2020, 03:37

Aoleu, sunt in pericol oamenii lui Dan Petrescu? SMURD-ul, sau poate ambulantele... Pai asa se intampla cand nu mai ai nici o sansa reala... Hai sa dam vina pe corona! Trist campionat, cand ai concurenta... Nu-i asa tovarasu Dan Petrescu?

....eu zic sa va de-a vouă titlul , să se întrerupă campionatul și să se termine odată cu circul asta ...oricum nu o sa vă puteți bucura de un titlu luat prin hoție cu ajutorul arbitrilor și plânsete pe la federație ...disperaților ce sunteți...

stoichkov10
stoichkov10  •  19 Iulie 2020, 07:13
Postat de skins_berceni pe 18 Iulie 2020, 23:03

Cati catei frustrati pe aici...eu propun ca echipa care are recidive in ceea ce priveste coronavirusul( inseamna ca au incalcat grav legea si nu au respectat recomandarile frf si lpf batandu-si joc de toata lumea si punand in pericol sanatatea jucatorilor echipelor adverse) sa fie exlusa din campionat fara drept de promovare in liga 1 cel putin 5 ani si o amenda pe masura, eu zic 100000 de lei ar fi o suma decenta, chiar mica pentru o asemenea fapta iar in caz de recidiva excluderea din fotbalul romanesc, asa ar fi corect.

ce rau e *** asta. rau de tot. zice el, face el...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close