FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. Pierdere importantă pentru Vintilă: un jucător de bază s-a rupt și ratează derby-ul + soluția găsită de Becali

Ionuț Panțâru ratează derby-ul cu CFR Cluj! +23   FOTO
Ionuț Panțâru ratează derby-ul cu CFR Cluj!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 14:12

Ionuț Panțâru ratează derby-ul cu CFR Cluj! Bogdan Vintilă are primele bătăi de cap înaintea reluării Ligii 1. Fundașul stânga al roș-albaștrilor a cedat la antrenamente și ar putea fi indisponibil patru săptămâni.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport.

Fotbalistul de 24 de ani transferat vara trecută de la Poli Iași s-a accidentat în timpul ultimelor sesiuni de pregătire ale FCSB-ului. 

Potrivit Pro X, chiar intensitatea antrenamentelor a fost cea care a provocat accidentarea, Panțâru având un istoric bogat în ceea ce privește problemele fizice întâmpinate pe durata acestui sezon. 

Ovidiu Popescu, sacrificat

Astfel, Bogdan Vintilă se vede nevoit să improvizeze pentru derby-ul vital cu CFR Cluj de duminică. Însuși Gigi Becali a fost cel care a anunțat că locul lui Panțâru va fi luat de Ovidiu Popescu, un mijlocaș defensiv prin definiție. 

„Înțeleg că Ovidiu Popescu va juca în stânga (n.r - fundaș stânga), iar Crețu va juca în dreapta. El n-are nimic, nu e accidentat”, a declarat Becali azi, potrivit sursei citate. Latifundiarul a completat, arătându-și intențiile de a umbla serios în primul „11”: „Poate fac 4 schimbări la pauză, să vedem”.

Cum ar putea arăta FCSB la Cluj: A. Vlad - Creţu, Planic, Nedelcu, O. Popescu - Oaidă, L. Filip, Olaru - Man, Tănase, Coman

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

+19 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB, vecină cu catastrofa! Gigi Becali: „Riscăm să intrăm în faliment!”

FCSB. Nici Florinel Coman, nici Dennis Man » Jucătorul care l-a dat pe spate pe Gigi Becali: „Asta îmi spun oamenii”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
10216741700672837
Kevin Mann  •  13 Iunie 2020, 09:44

O să câștige FCSB cu 4-1. mark my words!

cristoforo
cristoforo  •  12 Iunie 2020, 20:23
Postat de thehero2020 pe 12 Iunie 2020, 20:05

a castigat in toata istoria ei infecta cfr aka *** macar un meci in primavara europeana? nu,asa ca ciocu mic si joc de glezne. iar pe coman,man,tanase si morutan vrei sa spui ca nu iei macar 20 de milioane combinat chit ca ii dai sub valoarea lor mult? hai sa fim seriosi,esti doar ***.

CFR Cluj a câștigat pe Olimpico cu As Roma si pe Old Trafford, in grupele Champions League. Anul acesta a învins la Cluj pe Lazio, Celtic și Rennes. Ești penibil când faci comparații între CFR Cluj și FC FCSB, aka Ciuca Bătăilor in Europa (mai nou încă din preliminarii). De fapt tu ești penibil pe întreg. Cred că ești un loser plătit de bisnitarul recidivist ca să poluezi pe aici, precum poluează el fotbalul prin emisiuni. La vise sunteți tari. Gigi vrea Liga Campionilor. Să o câștige, nu doar să participe. Cu realitatea stați mai prost. Mai modest, așa... Chiar sunt curios cine va zboară anul ăsta din preliminarii. Asta dc ajungeți acolo. Nah, am presupus, de dragul conversației. Deși, nu se știe. La ce lot aveți, parcă vă văd pe 5. Că tot vă plac vouă manitele. :))

thehero2020
thehero2020  •  12 Iunie 2020, 20:05
Postat de cristoforo pe 12 Iunie 2020, 19:58

@theRETARD2020: in februarie 2018 FCSB a fost umilită de Lazio. 5-2 la general. Iar vă lăudați cu "manitele"? :))

a castigat in toata istoria ei infecta cfr aka *** macar un meci in primavara europeana? nu,asa ca ciocu mic si joc de glezne. iar pe coman,man,tanase si morutan vrei sa spui ca nu iei macar 20 de milioane combinat chit ca ii dai sub valoarea lor mult? hai sa fim seriosi,esti doar ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează