FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, gest incredibil în plină pandemie de coronavirus » Ce om-cheie vrea să securizeze de urgență

Șefii lui CFR Cluj vor ca Dan Petrescu să continue
Șefii lui CFR Cluj vor ca Dan Petrescu să continue

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 18:35

CFR Cluj, liderul Ligii 1, se pregătește de reluarea antrenamentelor, pe 15 mai, dar se gândește și la viitor. Șefii clubului vor să-i prelungească înțelegerea lui Dan Petrescu.

Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, a vorbit despre situația antrenorului care a adus ultimele două titluri în „Gruia” și a dezvăluit că lui Dan Petrescu i s-a propus prelungirea contractului.

„Ne dorim asta și încercăm. Sperăm ca şi el să îşi dorească. Important e şi ce se întâmplă anul acesta. E o perioadă grea în fotbalul mondial şi în viaţa normală şi atunci nu ştim ce va fi. Totul a trecut pe planul doi, dar sperăm ca fotbalul să redevină numărul unu în vieţile noastre”, a declarat Bogdan Mara la TV Telekom Sport.

Dan Petrescu a venit la CFR Cluj în 2017 și a câștigat titlul în primul sezon. A plecat în vara lui 2019 la Guizhou Hengfeng, dar a revenit la clujeni în martie 2019 și a contribuit la al doilea titlu consecutiv. Acum, CFR Cluj e lider în Liga 1, cu 30 de puncte.

VIDEO. Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală

 Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj, aproape de un transfer impresionant în plină pandemie » Un jucător emblematic al campioanei, la un pas de revenirea în Liga 1

EXCLUSIV Vasile Șiman reacționează vehement în cazul lui Ionuț Șerban: „Să terminăm cu circul ăsta de 2 bani! Unde să se transfere? Problema e la Dinamo”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
1399657010237130
Aurelian Dumitrascu  •  05 Mai 2020, 19:06

Interesant, a plecat în vara anului 2019 și s-a întors în luna Martie a aceluiași an. Vreau și eu această putere a domnului Petrescu :)))

189254898748309
Claude SH  •  05 Mai 2020, 19:00

Voi ați verificat știrea? Dan Petrescu are contract pana în iunie 2022. Ce mai e de negociat acum? Cred ca ar trebui să-l contactați pe Mara înainte, nu folosiți declarații de anul trecut!

irriducibili78
irriducibili78  •  06 Mai 2020, 11:40

N 3 n o r o c i t i l 0 r!! Numai stergeti din critici..asta faceti: CLICKBAIT!si daca cineva va zice in fata,il cenzurati.nu o sa puteti sterge asa repede cat de repede umplu io toate forymurile cu nivelul gsp.voi n aveti o analiza competenta,o aanaliza.nimic.ce marca,as,kickers,gazetta dello sport..stiti cine face clickbait..?can can si aia din mozambique..nici macar turcii de la huriyet nu mai fac..si daca va spune cineva in fata,ii puneti pumnul in fata..asa da barbati.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close