FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT, SÂMBĂTĂ, 20:00, TELEKOM, DIGI, LOOKTV ȘI LIVETEXT GSP.RO

CFR CLUJ - HERMANNSTADT // Mario Camora recunoaște că a vorbit cu Vasile Miriuță înaintea meciului direct: "M-a sunat și acum, recent"

Mario Camora
foto: Cristi Preda, GSP
Mario Camora foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 13:38

Mario Camora și Vasile Miriuță au rămas în relații foarte bune chiar și după despărțirea tehnicianului de CFR Cluj.

Portughezul Camora (32 de ani) a dezvăluit că vorbeşte foarte des cu Miriuţă (50 de ani) şi că acesta l-a sunat pentru a-l felicita că a ales să-şi prelungească contractul cu gruparea ardeleană.

CFR Cluj se va duela cu Hermannstad Sibiu sâmbătă, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 22-a din Liga I.

„Eu vorbesc din când în când cu el, nu am nevoie să trimit mesaje la televizor. M-a sunat de Crăciun, de Revelion, am vorbit, m-a sunat şi acum recent să mă felicite când am prelungit contractul. Suntem prieteni, cum spune el fratele lui mai mic. 90 de minute nu suntem cu siguranţă prieteni, dar după meci rămânem la fel”, a mărturisit Mario Camora la conferința de presă premergătoare partidei.

Întrebat despre partida de sămbătă, căpitanul lui CFR a declarat: „E important să intrăm bine, cu o victorie, o să fie un meci foarte greu, cum se întâmplă de obicei în campionatul nostru.

O să fie un meci special şi pentru noi, cei care am lucrat cu mister Miriuţă, un antrenor foarte bun, care a făcut o treabă foarte bună la Hermannstadt.

Cu siguranţă vrea şi el să câştige dar noi suntem favoriţi, suntem campioni, jucăm acasă şi trebuie să demonstrăm pe teren că suntem mai buni şi să câştigăm meciul.

A fost important că am jucat cu echipe puternice, echipe din Europa League, obişnuite cu competiţiile europene şi s-a văzut la ce nivel stă echipa noastră. Sperăm să nu fie nicio surpriză, sperăm să câştigăm”, 

CFR Cluj se află pe primul loc în clasament, cu 46 de puncte, iar Hermannstadt e pe 7, cu 28 de puncte.

*știre scrisă de Raluca Sas

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close