FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Cristi Manea! Cu ce jucător s-a înțeles campioana + pe cine a dat afară

Mateo Susic +1   FOTO
Mateo Susic

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 10:32

CFR Cluj s-a înțeles cu fundașul dreapta Mateo Susic, 28 de ani, care vine pentru a-l înlocui pe Cristi Manea, al cărui împrumut a expirat.

update 15:40

Susic a semnat azi, în jurul prânzului contractul cu CFR Cluj.

Știrea inițială:

Potrivit surselor GSP.RO, bosniacul Mateo Susic va reveni la CFR Cluj după 4 ani și jumătate petrecuți în Moldova, la Sheriff Tiraspol. Oficialii clujeni au ajuns la un acord cu fundașul dreapta, iar acesta se va alătura lotului lui Dan Petrescu.

750.000 €este cota lui Mateo Susic, potrivit transfermarkt

Contract reziliat cu Adam Lang

CFR Cluj a decis reziliat contractul cu fundașul central maghiar Adam Lang, 26 de ani. Lang a venit în iulie 2018 la CFR Cluj și în acest sezon a bifat 24 de meciuri în toate competițiile.

Susic a ajuns la CFR Cluj în iulie 2014 și a plecat după 6 luni la Sheriff. În sezonul trecut, a bifat 18 meciuri și o pasă de gol la echipa din Moldova. De-a lungul carierei, a mai jucat la Zrinjski Mostar, HNK Brotnjo Citluk, NK Istra și Energie Cottbus.

22de meciuri a jucat Susic la CFR Cluj

Din informațiile de până acum, CFR Cluj i-a adus pe Andrei Burcă (26 de ani, fundaș central de la FC Botoșani), Mario Rondon (33 de ani, atacant) și Luis Aurelio ( 30 de ani mijlocaș central), ambii la final de contract cu Gaz Metan. 

Au sunat primii adunarea

Dan Petrescu nu i-a lăsat prea mult pe campionii României să se relaxeze, iar ieri CFR Cluj s-a reunit, fiind prima echipă din L1 care începe pregătirea de vară. Clujenii au toate salariile restante plătite, jucătorii fiind focusați doar pentru tururile preliminare din Champions League.

Cu patru transferuri bifate, Petrescu încă își caută soluții pentru noul sezon: „Mai avem nevoie de jucători. Am vorbit cel mai mult cu președintele clubului, cu Marian Băgăcean, pentru a realiza transferurile pe care ni le dorim!”.

Citește și:

EXCLUSIV Andrei Burcă, noul transfer de la CFR Cluj, dezvăluie de ce a refuzat-o pe FCSB: „Inima mi-a spus să merg acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  10 Iunie 2019, 14:49

Va dati seama cat de disperati sunt cei de la CFR Cluj? "Repatriaza" un jucator pe care l-a "ecomunicat" acum patru ani!

magic4ever
magic4ever  •  10 Iunie 2019, 13:39

Burca este printre cei mai buni fundasi romani din campionat...si Miron este la fel de bun! A transferat fotbalisti buni CFR Cluj ...

dora
dora  •  10 Iunie 2019, 13:07

Martic de la Craiova mi se parea un fundas dreapta excelent.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează