FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

CFR Cluj în mijlocul unui scandal monstru! Liderul din Liga 1 e pus la zid: "E lipsă de fair-play"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 21:42

Horațiu Moldovan, portarul titular împrumutat al celor de la Hermannstadt, care era împrumutat de la CFR Cluj până în vara acestui an, a fost rechemat azi înapoi în Gruia.

Sibienii s-au mișcat repede și au reușit să obțină împrumutul până în vară al lui Toma Niga (20 de ani) de la FCSB, exact adversara din Cupa României.

Într-un comunicat trimis Gazetei Sporturilor, oficialii clubului Hermannstadt consideră gestul celor de la CFR Cluj, de a-l rechema pe Horațiu Moldovan sub comanda lui Dan Petrescu în ultima zi a perioadei de transferări, drept unul lipsit de fair-play.

Totodată, președintele grupării sibiene, Teodor Birț, a declarat că speră ca noul portar al echipei, Toma Niga, să se integreze cât mai repede în "familia FC Hermannstadt".

"Am avut neplăcuta surpriză ca CFR-ul să solicite ca Horațiu Moldovan să revină în Gruia, acum, chiar dacă portarul ne-a fost împrumutat până în vară. Considerăm că gestul clujenilor este unul lipsit de fair-play. Dacă ar fi considerat că au nevoie de el, ar fi putut să ni-l ceară înainte de perioada de pregătiri, nu după ce l-am folosit în amicalele din această iarnă.

Solicitarea celor de la CFR Cluj a venit chiar în ultima zi în care se mai puteau face transferuri, ceea ce ne-a pus în dificultate, în încercarea de a acoperi locul lăsat liber de plecarea lui Horațiu. Ne bazam pe serviciile acestuia, un portar tânăr, de perspectivă, care a crescut mult de când a venit la FC Hermannstadt.

Ne-am mișcat însă repede, pentru că astăzi e ultima zi de transferuri, și l-am obținut, tot sub formă de împrumut, pe Toma Niga, de la FCSB. Sperăm să se integreze cât mai repede în familia noastră, familia FC Hermannstadt. Știm despre el că este un portar valoros, chiar dacă are numai 20 de ani. Sperăm să ne fie de ajutor în încercarea de a promova în Liga 1, la finalul acestei ediții de campionat", a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
daniaania
daniaania  •  20 Februarie 2018, 14:44

Adevarul pe la mijloc. Daca au nevoie de jucator care ii problema???

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2018, 08:57
Postat de Costel Tudor pe 20 Februarie 2018, 08:31

Scandalul il faceti voi , *** ! Dar nu uitati , echipa PUSCARIASILOR , NU termina in primle trei locuri !

Crapa ranza ...branza vrut-am a zice.

485809194904413
Costel Tudor  •  20 Februarie 2018, 08:31

Scandalul il faceti voi , *** ! Dar nu uitati , echipa PUSCARIASILOR , NU termina in primle trei locuri !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează