FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0

CFR CLUJ - MACCABI 1-0 // CFR Cluj, transfer pentru Liga Campionilor! Campioana și CSU Craiova se luptă pentru Diogo Verdasca

Diogo Verdasca
Diogo Verdasca

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 08:52

CFR Cluj a trecut de Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, în prima manșă a „dublei” din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Dacă se califică în turul III, campioana României vrea să-l transfere pe fundașul portughez Diogo Verdasca, 22 de ani.

CFR Cluj vrea să se întărească în apărare și tratează cu Real Zaragoza transferul lui Diogo Verdasca. Care este și pe lista spaniolilor de la Eibar. Presa din Spania scrie că CFR Cluj este dispusă să plătească aproximativ jumătate de milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer ca să-l achiziționeze pe lusitanul crescut la juniorii lui Porto.

600.000 €este cota lui Diogo Verdasco, potrivit transfermarkt

U Craiova a intrat pe listă

Spaniolii notează și că CS Universitatea Craiova este cea mai recentă formație care s-a interesat de Verdasca și care ar putea să-l transfere pe portughez. De Verdasca se interesează și AEK Larnaca, acolo unde e dorit de fostul său antrenor, Imanol Idiakez, Ludogoreț și Maccabi Haifa.

Verdasca mai are contract cu Zaragoza până în iunie 2020. Fundașul este la echipa iberică din 2017 și a bifat 62 de meciuri.

Citește și:

Dan Petrescu îl așteaptă pe Butean: „Sper să intre cu Dinamo” + transfer surpriză: „L-am vrut și în China, și în Emirate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează