FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj se dezice de unul dintre cei mai importanți fotbaliști: "Este strict părerea lui personală"

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 11:12

 CFR Cluj a postat un comunicat pe site-ul oficial prin care se dezice de criticile aduse de Culio sistemului competițional din România. 

 La finalul egalului cu Astra, scor 1-1, Emmanuel Culio a răbufnit la adresa conducerii fotbalului românesc, considerând injustă înjumătățirea punctelor în play-off. Vezi declarația integrală AICI!

Oficialii clujeni au dorit să lămurească situația, precizând că CFR îmbrățisează formatul actual al Ligii 1.

"Referitor la declarațiile jucătorului nostru Juan Emmanuel Culio de după meciul cu Astra Giurgiu, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:
Supărat fiind după rezultatul de egalitate obținut în fața Astrei, Culio a contestat formatul campionatului din țara noastră.

Așa cum a punctat și jucătorul în timpul interviurilor, părerea expusă public este strict opinia sa personală. Clubul nostru este un susținător formal și deschis al conceptului de play-off și play-out. Din punct de vedere matematic s-a dovedit a fi un sistem echilibrat și ferm, cu atât mai mult cu cât, în sezonul precedent, echipa noastră a beneficiat de avantajele acestui sistem competițional.

Mai multe țări din Europa au ales acest format competițional și culeg deja roadele sistemului cu play-off și play-out. Avem încredere că în sezoanele care urmează acesta își va dovedi eficiența totală și în România, pentru ca fotbalul nostru să ajungă la valoarea și la nivelul așteptat de noi toți", au scris cei de la CFR Cluj într-un comunicat de presă.

clasament Liga 1

fcsb

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
126791918017681
Danezul Gramada  •  10 Aprilie 2018, 17:06

*** de mari conducători unguri gen Mureșan, vă place noul format al ligii 1,dar bursucul la fiecare pas se mira cum se poate sa li se ia jumate din puncte. Sau antrenorul nu face parte din echipa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thedronius
thedronius  •  10 Aprilie 2018, 15:11

Foarte ok comentariul CFR. Chit ca imi place Culio ca jucator, a facut afirmatia asta la cald. Imi amintesc de Sumudica aflat in aceeasi ipostaza cand se afla pe primul loc si nu ii convenea injumatatirea de puncte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează