FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj se întărește pentru titlul de campioană! Ce transfer a oficializat azi

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 17:50

CFR Cluj a anunțat că portarul Giedrius Arlauskis, 29 de ani, a semnat cu echipa lui Dan Petrescu, cei doi colaborând și la Urziceni. 

"Mă bucur că am ajuns la un club mare cum este CFR Cluj. Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, iar faptul că el este antrenorul echipei a contat în luarea deciziei de a veni la CFR. Sper să reușesc să am evoluții cât mai bune la Cluj și să reușesc să câștig cel de-al treilea titlu de campion al României”, a declarat Giedrius Arlauskis pentru site-ul clujenilor.

Arlauskis a făcut parte din lotul englezilor de la Watford, din iulie 2015, fără a evolua însă în vreo partidă de Premier League.

Arla a venit în România în 2008, fiind adus de Dan Petrescu la Unirea Urziceni, înainte jucând la FC Dziugas și Siauliai. După ce a ieșit campion cu Urziceni, lituanianul a ajuns la Rubin Kazan, în 2010, formație la care a jucat 4 ani.

1.000.000 €este cota lui Arlauskis, potrivit transfermarkt.de

La FCSB a jucat un sezon, 2014-2015, devenind campion sub comanda lui Gâlcă. Ulterior a ajuns la Watford și a jucat 6 luni și la Espanyol. În sezonul 2016-2017 nu a bifat niciuun meci pentru Watford.

BURSA TRANSFERURILOR CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia), Culio, T. Moutinho (Mallorca), Cr. Manea (împrumut Apollon Limassol), Duka (RNK Split), Nistor (Dinamo), Ibrahima Balde (Reims)
Plecări: Larie (Steaua), T. Lopes, J. Ruiz, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate), Antal (Vilnius), Bud (ACS Timișoara), D. Roman (UTA), Nascimento (Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  15 August 2017, 20:54
Postat de mutulik13 pe 15 August 2017, 18:35

De ce nu e trecut si Razvan Zamfir la sosiri? e de departe cel mai rasunator transfer din aceasta vara

Pentru acelasi motiv pentru care nu apar in lotul ciobanului Diaconu, Tudor, Argatu', pardon Argaseala si toti hotii care au pus mana la titlurile fecesebeului. Oricat ar fura aia de la cfr vor ramane copii pe langa mega hotiile ciobanului. De fapt FCSB inseamna Furam Cu Stil Banditesc.

randoom.__
randoom.__  •  15 August 2017, 20:00
Postat de mutulik13 pe 15 August 2017, 18:35

De ce nu e trecut si Razvan Zamfir la sosiri? e de departe cel mai rasunator transfer din aceasta vara

este singurul transfer care conteaza. celalte sunt de umplutura.

catalynn2
catalynn2  •  15 August 2017, 19:55
Postat de gicab pe 15 August 2017, 19:05

Un transfer reușit și f necesar ... era nevoie de el și așa au primit f multe goluri

Nu rade, desi aia au o aparare beton, cel putin pt Liga 1, un club profesionist nu se culca pe ureche. Pt ca in loc de vedete de carton ca fcsb CFR au adus mai mult profesionisti harsaiti in lupte, oameni care stiu exact pt ce se afla pe teren, joaca strict la rezultat fara floricele, pragmatic, plus un antrenor ca lumea, nu vor avea absolut nicio problema in a castiga acest campionat. Cele din perioada "portocalie" au fost jafuri pe fata, insa acum, trebuie sa recunosc, chiar au argmente sa fie campioni!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close