FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 1-0

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 / Eugen Neagoe, despre al doilea eșec în fața campioanei: „A fost același scenariu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 21:55

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi OSK, e dezamăgit de a doua înfrângere consecutivă cu CFR Cluj, scor 0-1, din ultima etapă a sezonului regulat. Pentru covăsneni urmează acum primul meci din play-off, peste o săptămână, tot cu campioana.

„A fost același scenariu. Din păcate, am avut și foarte mulți absenți, dar nu e o scuză. Trebuia să facem mai mult în această seară, pentru că nici CFR nu era în cel mai bun moment, și aici mă refer la joc. Sunt dezamăgit că am pierdut, dar asta e situația.

Sper ca la următorul joc din play-off să am și ceilalți jucători. Atunci vor sta altfel datele problemei. În această seară n-am arătat foarte rău, dar îmi pare rău că am pierdut. Nu aș vrea să fim doar o participantă în play-off. Îmi doresc să urcăm în clasament. 

Le-am spus jucătorilor că săptămâna viitoare, când vom veni la Cluj, nu vreau să venim doar în vizită. Tandia probabil va reveni, Nouvier la fel. Vom vedea ce va fi peste o săptămână. Eu îmi doresc să nu fim ultimii din play-off. Dacă am ajunge pe locurile fruntașe, ar fi perfect. Eu aș vrea să producem cât mai multe surprize”, a declarat Neagoe la TV Telekom Sport.

Citește și:

PROGRAM PLAY-OFF, PLAY-OUT, CLASAMENT // Țintarul etapelor la titlu și la retrogradare: când e CFR Cluj - FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
106959333786505
Ionel Santejudean  •  04 Martie 2019, 15:18

Oricine să cistigam campionatul ,mai puțin clona pesedista csu-WC MOGOȘOAIA, echipă de partid pt manipularea PROSTIMII din Craiova..

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2019, 11:15
Postat de tonyys pe 04 Martie 2019, 06:08

Correct, acelasi blat ca-n cupa.

N-a fost blat deloc...CFR Cluj este de departe cea mai buna echipa din Romania, a demonstrat asta si la Bucuresti cand a calcat in picioare pe FCSB! Si meciul ala a fost blat?

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Martie 2019, 08:39

Deja vu!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează