FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 3-1

CFR CLUJ - SEPSI 3-1 // VIDEO + FOTO L-a „obligat” Colțescu pe Mensah să facă penalty?! Moment rar întâlnit în finalul partidei de la Cluj

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 10:08

CFR Cluj a trecut de Sepsi Sf. Gheorghe în primul meci din play-off, scor 3-1. Fostul arbitru Cristi Balaj crede că „centralul” Sebastian Colțescu s-a poziționat greșit la ultima reușită a „feroviarilor”.

Joseph Mensah, fotbalist intrat după pauză, a fost eliminat în al doilea minut de prelungire după un fault comis asupra lui Omrani. Sebastian Colțescu a dictat lovitură de la 11 metri, transformată de Ciprian Deac.

„Aici trebuie să discutăm şi să vorbim şi cu arbitrii, trebuie să vorbim şi despre poziţia arbitrului. Ei trebuie să fie atenţi să fie în afara suprafeţei de pedeapsă, să nu încurce jucătorii. Pentru că jucătorul care a atacat a întârziat şi pentru că a încercat să-l ferească pe arbitru.

Arbitrul trebuia să fie în afara suprafeţei de pedeapsă. Jucătorul a întârziat o fracţiune. Probabil că, dacă nu întârzia, ar fi adus piciorul mai aproape de minge. Dacă eşti prea aproape de ceva, nu mai vezi în ansamblu. Distanţa ideală este de aproximativ 8-10 metri”, a precizat Cristi Balaj, specialistul TV Telekom Sport în arbitraj.

Vezi VIDEO cu faza penalty-ului

Vezi și: 

Vocea peluzei » CFR Cluj - Sepsi 3-1 analizat de fanul ceferist Caneto: „Ştiu, a fost blat, toată lumea a cunoscut rezultatul final încă din 14 iunie, anul trecut, ora 16:17”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
834314080106063
Radu Ionescu  •  11 Martie 2019, 17:19

Torinezule, esti varza ! Pai pescarii v-au dat voua pupu cu dedicatie, fraiere, cum zice Nelson Mondialu'

torinezul
torinezul  •  10 Martie 2019, 18:08
Postat de baddog26 pe 10 Martie 2019, 16:45

De câștigat o să îl câștigați sigur dar dacă iar va elimina pescari de prin Luxemburg mai bine vă lăsați de sportul asta!!!

Asa, si? Stiti ce a spus Dabija? Nu va ***-a grija. Pai daca va bate o echipa ce pierde calificarea in fata luxemburghezilor, pe cale logica sunteti mai jos ca pescarii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  10 Martie 2019, 17:02
Postat de luisharcsa pe 10 Martie 2019, 17:01

Attila,eu sziam ca franarii suntem noi CFR-istii

Stiam"

Vezi toate comentariile (27)
Comentează