FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

CFR Cluj și-a pregătit strategia de transferuri pentru iarnă: "Se lucrează în fiecare zi la asta"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 09:24

Iuliu Mureșan a dezvăluit că CFR Cluj și-a pregătit deja strategia de transferuri pentru perioada de iarnă, iar din lista de peste 20 de jucători pregătită deja vor fi aleși cel mult trei fotbaliști. 

Președintele ardelenilor susține că pe listă se află atât jucători din competiția internă, cât și din străinătate.

"Noi avem o listă foarte mare de jucători, atât din țară cât și din străinatate. Se lucreaza în fiecare zi, cei care se ocupă de transferuri se uită foarte multe ore pe zi la jucători, au fost și plecați doi din club afară, pentru a fi urmăriți și jucători live.

La final, din cei douăzeci și ceva de jucători pe care îi urmărim, vor fi luați unul, doi sau trei", a spus oficialul lui CFR Cluj la TV Telekom Sport.

Luna trecută, CFR Cluj a ajuns la un acord pentru transferurile mijlocașilor Sebastian Mailat (19 ani) de la ACS Poli Timișoara și Valentin Costache (19 ani), de la Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close