FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Verdict sumbru după demiterea lui Toni Conceicao: „Sunt probleme mari, falimentul îi așteaptă”

Viitorul CFR-ului pare să fie sumbru dacă feroviarii nu reușesc să câștige campionatul
Viitorul CFR-ului pare să fie sumbru dacă feroviarii nu reușesc să câștige campionatul

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 20:13

Gabi Balint, 56 de ani, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, oferă un verdict sumbru privind viitorul celor de la CFR Cluj. Fostul fotbalist avertizează că CFR va intra în faliment dacă nu reușește să câștige titlul.

„Eu mă aşteptam ca Toni Conceicao să fie demis după primul meci din acest an. Sunt probleme mari acolo: dacă nu vor câştiga campionatul, falimentul îi aşteaptă.

Ei speră să ia titlul şi să intre în Champions League pentru a se salva. Auzisem că vor să îl schimbe pe Conceicao mai demult, iată că acum a fost dat afară”, a declarat Gabi Balint, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Toni Conceicao demis de la CFR Cluj » Ilie Dumitrescu iese la atac și îl pune la zid pe Neluțu Varga: „Ce face Gigi Becali nu trebuie transformat în normalitate!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mountytoma
mountytoma  •  19 Februarie 2019, 11:11

Poate nu ar fi rau ca CFR Cluj sa se intoarca unde ii este locul, adica la derbyurile cu Industria Sarmei Campia Turzii :-) Ne-am saturat de campionate castigate de SRI Cluj! Sa mai castige si Craiova, si Viitorul, si Iasiul, chiar si Botosaniul, echipe care joaca fotbal!

10209749913134969
Coco Trusca  •  19 Februarie 2019, 02:35

Balint asta a devenit un mare specialist financiar sau un mare bocitor pe la inmormantari?

para.para
para.para  •  19 Februarie 2019, 00:11

Iar canta hartia de impachetat peste prohodul adversarilor lui fcsb? Gigistilor, eu zic sa va uitati mai bine la echipa voastra daca pierde si anul acesta campionatul. Sunt sanse mari sa nu mai indeplineasca nici traditia, adica sa nu mai termine nici pe locul 2.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează