FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0

CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0 // Cosmin Vâtcă își pune la punct colegii: "Rușine! Suntem mult prea mici pentru a face asta cu CFR Cluj"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 22:01

CFR Cluj s-a impus categoric în fața celor de la FC Voluntari, scor 5-0. Cosmin Vâtcă, portarul ilfovenilor, și-a atenționat colegii la finalul partidei.

"Cu CFR nu te poți juca. Nu poți rata o ocazie ca cea pe care am avut-o în minutul 1. Era alt rezultat la final dacă reușeam să marcăm. Oricine putea fi în locul lui Malfleury, dar trebuie să fim mai responsabili. Suntem mult prea mici pentru a ne permite asemenea ratări cu CFR Cluj

Bine că am luat doar 5, dacă au avut 18 ocazii la final. Să ne fie rușine! Altceva nu am de spus. E din ce în ce mai greu să nu retrogradăm.
Am venit foarte încrezători aici, dar din păcate nu ne-a ieșit nimic.

Țucudean este cel mai bun atacant din Liga 1. Nu cred că asta este doar părerea mea. Sunt convins că CFR Cluj va lua campionatul", a declarat Vâtcă la TV Telekom Sport. 

Vâtcă a evoluat pentru CFR Cluj între 2014 și 2018.

Vezi și:

CFR Cluj - Voluntari 5-0 // "Țucu" SHOW! Campioana reușește victoria sezonului și se distanțează în fruntea clasamentului Ligii 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
corectu
corectu  •  01 Decembrie 2018, 07:38

LA MULTI ANI ROMANIA!

cluj_cluj
cluj_cluj  •  01 Decembrie 2018, 06:39
Postat de tonyys pe 01 Decembrie 2018, 04:49

Foarte solida- mai ales atunci cand joaca Europa unde fara arbitrii se face de ras in fata bucatarilor si postasilor luxemburghezi..

Anul asta s-a intamplat.. dar nu uita ca in cl cfr a facut intr-un sezon mai multe puncte dacat *** in toate participarile:))) si nu-mi aminresc ca anul asta *** sa fi facut mare ***... pardon ca ma cenzureaza astia... scofala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  01 Decembrie 2018, 04:49
Postat de sebastian.vettel pe 30 Noiembrie 2018, 22:53

Cfr e o echipa solida. Merge ceas, si e nevoie de multi factori si de o doza de imprevizibil ca sa o deraiezi. La cum se prezinta lucrurile acum, sunt in pole position. Mai mult decat atat, au si un antrenor de calitate. Felicitari !

Foarte solida- mai ales atunci cand joaca Europa unde fara arbitrii se face de ras in fata bucatarilor si postasilor luxemburghezi..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează