FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 0-0

CFR - CRAIOVA // FOTO + VIDEO Arlauskis i-a scos din sărite pe craioveni în prima repriză din Gruia

FOTO: Libertatea +2   FOTO
FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 21:29

CS U Craiova a dominat prima repriză a partidei cu CFR Cluj și a irosit două ocazii mari, prin Nicușor Bancu și Alexandru Mitriță. În final s-a terminat 0-0, după ce Mitriță a irosit un penalty în final. 

Cei mai valoroși jucători din echipa lui Mangia l-au făcut mare, pe rând, pe goalkeeper-ul lituanian Giedrius Arlauskis, care a avut două parade de senzație la șuturile craiovenilor. 

Prima oară, Craiova a fost aproape de gol în minutul 12. Bancu a prins un șut superb de la 20 de metri, dar Arlauskis a plonjat și a respins în corner.

Cinci minute mai târziu, CS U a fost din nou aproape de gol, dar Arlauskis a respins miraculos în lateral șutul lui Mitriță din interiorul careului.

FOTO: Captură TV Telekom Sport

Citește AICI cronica partidei dintre CFR Cluj și Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  02 Octombrie 2018, 06:29

gesepistii sunt gigisti pana la moarte

observator_federal
observator_federal  •  01 Octombrie 2018, 22:04

Descrieți băi și faza lui Mitriță, că a fost de toată frumusețea... V-ați extaziat la "devierea extraordinară" a lui Tănase când a bătut FCSB în cupă echipa aia de liga a treia iar aseară l-ați lăuday pe Moruțan pentru pasele "geniale"... Ce triști sunteți câteodată. Uite Grădinescu măcar îl laudă pe Arlauskis pentru paradele lui...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează