FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR își pierde unul dintre oamenii de bază! Ofertă de la un club de Liga Campionilor: "Știu despre acest interes"

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 22:41

CFR Cluj a câștigat cel de-al 4-lea titlu din istorie, iar ardelenii au planuri mari pentru sezonul următor. Șefii clubului au anunțat că se vor întări pentru a face față în cupele europene și pentru a se lupta din nou la titlu.

Până să aducă întăriri, CFR poate pierde unul dintre cei mai constanți și mai buni jucători din acest sezon Este vorba despre Cristi Manea, fotbalist care se va întoarce la Apollon Limassol.

E greu de crezut însă că fundașul dreapta de 20 de ani va rămâne la formația cipriotă. "Eu mi-aș dori să continui la CFR. Vom vedea ce va fi, încă nu pot să știu", a spus fotbalistul pentru GSP.RO. 

Pentru internaționalul român ar exista și o ofertă din Italia de la AS Roma, echipă care a terminat pe locul 3 în Serie A și va juca anul viitor în grupele Ligii Campionilor. Apollon deja discută cu italienii acest posibil transfer"Știu și eu de acest interes. Dar încă nu este ceva concret, așa că mi-e greu să vorbesc", a spus fotbalistul. 

Cristi Manea a fost fotbalistul U21 utilizat cel mai des de Dan Petrescu în acest sezon. Fundașul dreapta ar fi fost eligibil pentru această regulă și în sezonul următor. 

35 de meciuri 
a adunat Cristi Manea la CFR Cluj în acest sezon în toate competițiile

1.300.000 €este cota lui Cristi Manea pe transfermarkt 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
valiza.epo
valiza.epo  •  22 Mai 2018, 07:25

Foarte bun jucator Mane. A avut un sezon excelent la CFR. Daca asta il ajuta sa ajunga in Serie A, foarte bine pentru el. Si pentru noi! Auguri!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Mai 2018, 23:11

Jucator bun Manea. acum sa ne explica cei de la gsp cum au facut faimoasa analiza in care proaspat devenitul campion Manea parea ca a fost vandut pe o suma foarte umflata. In timp ce vicecampionii de la fcsb au fost transferati la adevarata valoare.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  21 Mai 2018, 23:10

fc fcsb nu e steaua

Vezi toate comentariile (3)
Comentează