FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - SEPSI 3-1

CFR - SEPSI 3-1 // Eugen Neagoe, furios la final: „Fotbalul e nedrept, am pierdut nemeritat!”

Eugen Neagoe spune că echipa lui nu merita să piardă meciul cu CFR // FOTO: GSP
Eugen Neagoe spune că echipa lui nu merita să piardă meciul cu CFR // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 22:44

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de supărat la finalul meciului cu CFR Cluj din prima etapă a play-off-ului, pierdut cu 1-3. Tehnicianul spune că victoria CFR-ului e complet nemeritată.

„Plecăm învinși și cred că rezultatul e nedrept. Am început meciul de la 0-1, dar cred că am făcut un joc bun, am avut ocazii. Din păcate, am greșit la 1-1 la acea fază fixă și am primit al doilea gol. Acolo a fost un moment important al meciului, puteam chiar câștiga dacă nu primeam atunci gol. Fotbalul e nedrept! Am jucat foarte bine și am pierdut pe nedrept. 

Sunt supărat și dezamăgit de rezultat, am controlat meciul, am avut o posesie bună, dar am făcut multe greșeli și am primit trei goluri. Nu-mi aduc aminte ca CFR să fi avut ocazii, portarul nostru a șomat.

Știam că CFR are jucători valoroși care te taxează la cea mai mică greșeală. La golul din secunda 20 (n.r - reușit de Țucudean) a fost o greșeală colectivă, asta este”, a spus Eugen Neagoe, la Look Sport.  

Vezi și: CFR CLUJ - SEPSI 3-1 // VIDEO Start excelent de play-off pentru campioana en-titre! A treia victorie cu Sepsi în două săptămâni și 5 puncte avans față de FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  10 Martie 2019, 11:04

Și astfel aflăm numele primului antrenor demis in playoff. Faci politica lui Orban, de politic

fibra
fibra  •  10 Martie 2019, 09:34

Asa e cand iei doar trei goluri pierzi nemeritat. Nu e tare Nea Goe.

ray51
ray51  •  10 Martie 2019, 08:45

Mai d-le Neagoe si daca spui "...am făcut multe greșeli și am primit trei goluri" de ce si pe cine esti atat de suparat, de lacrimat?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează