FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - SEPSI 3-1

CFR - SEPSI 3-1 // Gaz pe foc! Șefii lui Sepsi Sfântu Gheorghe răspund după aluziile de blat: „Ce să facem, să ne certăm cu domnul Bancu?”

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2019 18:11

Directorul sportiv al lui Sepsi, Janos Bokor, a reacționat azi pentru Gazeta Sporturilor, după declarațiile făcute de căpitanul lui CS U Craiova, Nicușor Bancu.

„Nu vreau polemică, totul se joacă pe teren. Noi suntem o echipă mică, am jucat contra campioanei, suntem la primul sezon în play-off. La Sepsi se depune o muncă titanică și vrem să-i batem pe toți, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, adică să mai și putem. Noi am bătut Craiova acasă cu 1-0, însă putea fi și 3-0. Apoi, am avut gol valabil neacordat pe «Oblemenco». Ce să facem, să ne certăm cu domnul Bancu? Iar acum nu sunt ironic deloc, e o formulă de respect. Craiovenii să bată și să-și vadă de treaba lor, iar noi de treaba noastră”.

bancu: „Când au jucat cu CFR, nu au putut să facă nimic”

Căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, a atras atenția asupra prestațiilor celor de la Sepsi cu CFR Cluj: patru eșecuri în acest campionat, șase din șase în duelurile directe din ultimele două sezoane! În schimb, covăsnenii au scos 3 puncte în două confruntări cu FCSB (0-2 și 4-2) și 4 puncte cu CSU (1-0 și 1-1)! Vineri seară, joacă Sepsi vs Craiova.

„Îşi vor da viaţa cu noi, ţinând cont de mai multe... Nu vreau să mai zic. Ei îşi vor da viaţa, pentru că aşa se întâmplă când joacă cu noi şi cu celelalte echipe. Când au jucat cu CFR, nu au putut să facă nimic. Acum sper să nu facă nimic nici cu noi şi să câştigăm”, a declarat Nicuşor Bancu pentru TV Telekom Sport.

„Sepsi nu e echipa prietenă a nimănui! Noi vrem să învingem în fiecare meci, indiferent că jucăm cu CFR, cu FCSB, cu Craiova, cu oricine. Se uită că am egalat la un moment dat, în Gruia, 1-1?!”
Janos Bokor, director sportiv Sepsi

7goluri a încasat Sepsi în patru confruntări directe în acest sezon cu CFR, trei de campionat și una de Cupă, reușind să înscrie doar de două ori în poarta clujenilor

Citește și:

Aluzii de blat făcute de Bancu: „Sepsi n-a făcut nimic când a jucat cu CFR Cluj, sper să fie la fel și cu noi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
ciollo
ciollo  •  12 Martie 2019, 00:13
Postat de Silviu Nick pe 11 Martie 2019, 23:06

Sepsi face mereu figuratie cu CFR.

Inteligenta face mereu figuratie cand e vorba de persoana ta.

1917554465234186
Silviu Nick  •  12 Martie 2019, 00:07

SEPSI TRAGE PT CFR. ALTFEL, TITLUL AR MERGE LA OLTENI. SA VEDETI CUM VOR JUCA MAGHIARII CU CRAIOVA. DAR TOT II VOR BATE CRAIOVA.

bombon
bombon  •  11 Martie 2019, 23:52

Silviu Nick, anul asta oculta iudeo-maghiara vrea ca FCSB sa nu castige campionatul. Adevarul doare.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează