FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR și-a schimbat planurile după ce l-a vândut pe Nistor! Ce se întâmplă cu transferul lui Ioniță în Ardeal

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 12:43

Dan Nistor a revenit la Dinamo de la CFR Cluj, însă ardelenii nu se gândesc să-l înlocuiască prea curând.

Deși Alexandru Ioniță, mijlocașul Astrei, și-a dat acordul să meargă la CFR Cluj, clubul giurgiuvean nu s-a înțeles până acum cu formația din Gruia.

"90% cam ăsta va fi grupul, echipa cu care vom aborda campionatul. De Alex Ioniță nu știm, deocamdată nu s-a ajuns la nicio înțelegere. Vom vedea dacă se va realiza", a spus Mara, managerul sportiv de la CFR, la Pro X.

"Nu s-a pus problema ca Rusescu să vină la CFR. E un jucător bun, dar nu se pune problema. Am fost colegi, îl știu bine, dar suntem acoperiți pe acel post"
Bogdan Mara

10 goluria reușit Ioniță pentru Astra în acest sezon. Kayserispor, CSU Craiova și CFR Cluj sunt câteva dintre echipele care și-au manifestat interesul pentru jucătorul de 23 de ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mandpv964
mandpv964  •  12 Ianuarie 2018, 13:39

Ardealul e cumva vreo alta tara? E ca si cum s - ar scrie ca Ionita se transfera in Dobrogea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează