FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - BOTOȘANI 0-1

CHIAJNA - BOTOȘANI 0-1 // FC Botoșani are două mari atuuri în lupta pentru play-off: „Sunt jucători extraordinari!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 19:05

FC Botoșani a trecut de Concordia Chiajna, scor 1-0, și urcă pe locul 7, la doar două puncte de locurile de play-off. Liviu Ciobotariu, antrenorul oaspeților, își felicită elevii după un start ideal de 2019.

„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm și am început cu dreptul noul an. Din păcate pentru noi am intrat ezitant în primele 10 minute. Apoi ne-am creat câteva ocazii de a marca. După pauză am marcat un gol spectaculos, pe tranziție, cu o combinație în viteză. Asta înseamnă că avem jucători
talentați. Vreau să îi felicit pentru modul în care tratat acest meci.

Chiajna e o echipă cu experiență. Am jucat ceea ce trebuia să jucat, i-am surprins în multe rânduri”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru Look Sport.

Golofca vrea în play-off

Cătălin Golofca a contribuit la golul superb marcat de Fabbrini și crede că Botoșaniul va merge în play-off-ul Ligii 1.

„A fost o suprafața grea pentru noi. Acum mergem fericiți acasă. Golul a fost pregătit. Mister a pregătit această acțiune cu schimbare de direcție în cantonamentul din Antalya.

Sunt șanse reale. Sperăm să ne avantajeze rezultatele din această etapă. Fabbrini și Ongenda sunt doi jucători extraordinari. Sperăm să ne ajute în continuare și să ajunge în play-off”, a declarat Golofca la final, pentru Look Sport.

FC Botoșani urcă pe locul 7 în clasament, cu 29 de puncte, la două în spatele Astrei, formația care ocupă ultimul loc de play-off în acest moment. Chiajna rămâne penultima, cu 17 puncte.

clasament actualizat

clasament

Vezi și: 

VIDEO + FOTO FC Botoșani, atac la play-off! Gol de playstation în victoria de la Chiajna » Cum arată clasamentul LIVE

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  01 Februarie 2019, 20:17

Se vede de la o posta ca Fabbrini a jucat in campionate tari ale Europei iar Ongenda la PSG,la fel cum se vdea ca Brekalo vine din Liga 2 Croatia ,iar Papa din campionatul Albaniei de la o echipa care a retrogradat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează