FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Chiajna contraatacă după acuzele de blat: "O diversiune cu praf negru de mină şi mizerii! O să le cerem şi daune morale"

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 17:59

Marţi seară, antrenorul timişorenilor, Ionuţ Popa, dar şi Marin Condescu, conducătorul celor de la Pandurii, au susţinut că au informaţii că jucătorii Chiajnei s-ar fi lăudat "că au ultimele 6 puncte asigurate".

Condescu a plusat la TV Digi Sport: "Nu vă povestesc că unii jucătorii de la Chiajna le spuneau tuturor: «Păi, băi fraierilor, ultimele 6 puncte le avem asigurate de acum patru luni!».  Ei spun asta şi pe teren, astea le ştiu de la alți jucători". Chiajna a învins cu 2-1 pe FC Botoşani, în penultima rundă, iar în ultima are meci cu FC Voluntari. Ilfovenii luptă cu Poli Timişoara şi cu Pandurii pentru evitarea retrogradării.

Clasament play-out

5. Pandurii 27p
6. ACS Poli 26p
7. Chiajna 26p

Ultima etapă (4 iunie, ora 21:00)

  • FC Voluntari - Chiajna
  • FC Botoșani - Pandurii
  • Gaz Metan - ACS Poli

Preşedintele Chiajnei, Cristi Tănase, a reacţionat vehement, pentru GSP.ro: "E o diversiune de proastă calitate, din partea unor oameni care, probabil, cunosc genul ăsta de lucruri sau s-au pretat la așa ceva. Două cluburi s-au aliat împotriva Chiajnei. Le este frică de competiţia sportivă, deşi noi avem cel mai greu meci în ultima etapă, cu FC Voluntari. Deja facem demersurile necesare şi, indiferent ce va fi pe teren, de rezultatele din ultima rundă, o să-i chemăm pe cei doi la Comisia de Disciplină, să demonstreze ceea ce au de spus. O să le cerem şi daune morale, că nu mai merge aşa!".

"Diversiune cu praf negru de mină şi mizerii! Sunt dezgustat!"

Conducătorul Chiajnei a continuat: "Am fost la jucători. Nici nu i-am întrebat dacă au făcut aşa ceva, ar fi însemnat să cred toate inepţiile şi lipsa asta de bun-simţ. Cum să-i acuzi aşa pe cei de la Botoşani, pe cei de la Voluntari?! E luptă mare pe banii de Liga 1, am citit că domnul Condescu are de recuperat bani de la Pandurii. Dar e o diversiune cu praf negru de mină şi mizerii. Le-am spus jucătorilor că unii încearcă să facă circ, panaramă, război. Ei să se pregătească, să dea tot ce pot, să rămânem în Liga 1. Cum să spună Condescu că jucătorii se laudau de acum patru luni că au ultimele 6 puncte câştigate. De unde să fi ştiut cineva ce se va întâmpla, că nici nu se terminase sezonul regulat?! Ce aberaţii!" .

"Dacă vin cei de la Timişoara şi de la Pandurii cu dovezi, normal că cei vinovaţi vor răspunde. Există un regulament disciplinar. Dar eu sunt convins că nimeni nu a putut să spună aşa ceva, nici măcar în glumă"
Cristi Tănase, preşedinte Chiajna

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
blatistu49
blatistu49  •  01 Iunie 2017, 07:10

nici cu triburile din JUNgla nu vezi atiota mizerie cu comunele insirate la numar obiectivul lor e blatul si trucaje la pariuri

blatistu49
blatistu49  •  01 Iunie 2017, 07:07

Firmele de cabluri or dafaliment in mizeria de campionat cu CHIAJNE VOLUNATARI JUVE FULGERU BRAGADIRU faranici un interes cu cocioabele de tribune n nici conditii nu au cum au primit LICENTA????

161053564336204
Petre Petre  •  01 Iunie 2017, 06:32

Chiajna,Juventus Coilentina nu au ce cauta in liga1 !!! Dar cu Burleanu presedinte o sa facem liga 1 campionatul satesc de fotbal ! O rusine !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează