FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-3

CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-3 // Dorinel Munteanu: "Încă n-am discutat cu conducerea, dar o voi face"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 21:57

CS U Craiova s-a impus în deplasarea de la Chiajna, scor 3-1, și își consolidează poziția a patra în Liga 1. Dorinel Munteanu recunoaște superioritatea adversarilor și anunță transferuri importante în iarnă, dacă va mai râmâne la echipă. 

"Astăzi, așa cum am prevăzut, am avut în față o echipă foarte puternică. Își merită locul în clasament. Dacă în primele 20 de minute am rezistat, apoi am făcut niște greșeli fatale. Am luat gol din penalty, am revenit, apoi am făcut niște lucruri cu care nu poți câștiga.

Am avut o zi proastă. Sunt inerente în fotbal. Trebuie să ne gândim foarte bine, cu conducerea, cu toți jucătorii, și să vedem ce facem în iarnă. Urmează meciuri extrem de dificile. 

Am avut mare încredere, am crezut că putem merge în play-off, dar după un astfel de joc nu mai putem realiza asta. Am sperat și cred în continuare că jucătorii au un potențial mult mai mare. Avem nevoie de câteva transferuri însă. N-am discutat nimic cu conducerea, dar o voi face zilele viitoare", a declarat Dorinel Munteanu pentru Look Sport. 

"Nu mă gândeam că mă voi lupta cu Dinamo pentru retrogradare. Speram să ne batem la intrarea în play-off. Am avut momente când ne-am gândit la play-off, dar după jocul prestat trebuie să realizăm că e destul de departe"Andrei Marc, fost fundaș la Dinamo

Vezi și: 

CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-3 // VIDEO + FOTO Victorie în 45 de minute » Oltenii țin aproape de rivalele la titlu + Clasamentul actualizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Decembrie 2018, 16:33

O sa o feci cand echipa va retrograda!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Decembrie 2018, 10:21

Chiajna si Voluntari nu au ce cauta in liga 1. Punct!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează