FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 0-0

CHIAJNA - DINAMO 0-0 // NOTE GSP: Din nou jenanți » 5 fotbaliști dinamoviști în frunte cu Rednic au fost foarte slabi la Chiajna

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 08:28

Dinamo a încheiat dezastruos turul sezonului regulat, "câinii" remizând în deplasare cu Concordia Chiajna, 0-0, la capătul unui meci în care au tremurat pe final. 

Dinamoviștii au fost jenanți la Chiajna, în special în repriza secundă, când și-au creat o singură ocazie de gol. Cinci dinamoviști au făcut partide deosebit de slabe: Denis Ciobotariu, Armando Cooper, Gicu Grozav, Mircea Axente și Daniel Popa au primit toți nota 5 din partea Gazetei. Niciunul nu a ieșit în evidență, neaducând plusul de care Dinamo avea atât de mare nevoie în meciul de luni seara.

Cel mai bun om al lui Dinamo aseară a fost Jaime Penedo, care a primit nota 8. Panamezul a avut câteva intervenții foarte bune, care au securizat punctul lui Dinamo. O partidă bună a făcut și Dan Nistor, notat cu 7.

Mircea Rednic, antrenorul "câinilor", a primit doar nota 5. "Puriul" a reacționat târziu și a efectuat ultimele două schimbări în ultimele minute ale partidei, deși jocul lui Dinamo suferea în mod vizibil. 

Din echipa Chiajnei, cel mai bun jucător a fost mijlocașul Gorobsov, notat de Gazeta cu 7. 

"Strâmbii" a fost titlul de la prima pagină a Gazetei de azi, după ce Dinamo a încheiat turul sezonului regulat pe loc de baraj. 

Citește și: 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Octombrie 2018, 19:43

De vina e terenul sintetic!N-ati vazut ca si meseriasii de la fcsb au pierdut???

demolarii
demolarii  •  30 Octombrie 2018, 12:31

Concluziile sunt aiurea. Cele mai mici note la Dinamo a fost 5. E bine că jucătorii au un minim decent. E vorba de un sport de echipa, iar în meciuri recente Dinamo avea jucători cu evoluții de nota 3-4 sau chiar 2. Faptul că toți jucătorii au note de la 5 in sus arată o evoluție împreună. Adică în echipa. Schimbările efectuate târziu se datorează în special soluțiilor avute la dispoziție și mai puțin ideilor antrenorului. Ce poți face cu pietoni ca și I Șerban a cărui singur merit e clauza din contractul de cumpărare? Dar ne-am obișnuit cu noul nivel al GSP.ro. e nota 2. Mai e loc de involuție....

mateiserban
mateiserban  •  30 Octombrie 2018, 11:55

Who cares about your grades? They're stupid anyway

Vezi toate comentariile (4)
Comentează