FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC VOLUNTARI 1-3

CHIAJNA - FC VOLUNTARI 1-3 » VIDEO Schimb de „lanternă” » Chiajna și Voluntari au oferit multe gafe și goluri după pauză

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 22:01

FC Voluntari s-a impus chiar pe terenul rivalei Concordia Chiajna, 3-1, în ultimul meci din etapa a 25-a. Cele două echipe din Ilfov au făcut rocada în clasament, Chiajna fiind acum ultima clasată.

Concordia Chiajna - FC Voluntari 1-3
Au marcat: Moussa 69/ Tudorie 71, Balaur 76, Gadze 88

Click AICI pentru liveTEXT

Vezi aici VIDEO

După o primă repriză sărăcăcioasă, cu câte o singură ocazie pentru fiecare echipă, Gadze în minutul 39 și Marian Cristescu, în minutul 42, repriza a doua a „explodat” la Chiajna.

Arbitrul și jucătorii celor două echipe au concurat la gafe. 

Penalty neacordat

FC Voluntari trebuia să primească penalty în minutul 49, la 0-0, după ce Georgios Koutroumpis l-a ținut evident în careu Krasniqi, iar la faza următoare mingea l-a lovit clar în mână pe Marius Alexe, dar abitrul Marian Barbu nu a văzut infracțiunile.  (Detalii Aici)

4 goluri în repriza a doua

Jocul s-a aprins în minutul 69. Gorobsov a bătut excelent un corner, potarul Vâtcă a ieșit greșit pe sub minge, iar Moussa a marcat pentru Chiajna, deschizând scorul. Avantajul a durat doar două minute.

Alexandru Tudorie a luat o acțiune pe cont propriu, i-a dat mingea printre picioare lui Koutroumpis și a marcat cu un șut excelent.

Voluntari a preluat avantajul în minutul 76, după ce Ionuț Balaur a împins mingea în poartă din 6 metri. Chiajna a căutat egalarea pe final, dar tot FC Voluntari a marcat. Gadze a plecat pe contraatac și a marcat din colțul careului, cu un șut pe lung.

Grație acestei victorii, a doua din 2019, FC Voluntari urcă pe locul 13, cu 20 de puncte, la 3 de Dunărea Călărași. Chiajna cade pe 14, cu 18 puncte.

Clasament Liga 1

clasament

 
 

Echipe de start:

Chiajna: Caparco - Meira, Koutroumpis, Cadamuro, A. Radu - Gorobsov, Ropotan - Grădinaru, M. Cristescu, Nivaldo - M.Alexe
Rezerve: Greab, Bărboianu, Fota, Ivanovici, Albu, A. Marc, Mousa
Antrenor: Adrian Falub

Voluntari: Vâtcă - Krasniqi, Balaur, Armaș, Al. Vlad - Răuță, Signorelli (Căpățînă 9')- I. Gheorghe, Laidouni, Gadze - Tudorie
Rezerve: Petrariu, Hodorogea, Leasa, Miranda, , G. Deac, Ad. Bălan
Antrenor: Cristiano Bergodi

Arbitru: Marian Barbu
Asistenți: Imre-Laszlo Bucsi, Alexandru Vodă

Chiajna și FC Voluntari sunt într-o situație dificilă și se află în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare. Concordia Chiajna este pe locul 13, cu 18 puncte, și chiar dacă se impune nu va urca în clasament. FC Voluntari este ultima în Liga 1, cu 17 puncte. Dacă va câștiga, trece peste adversara de azi.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dora
dora  •  25 Februarie 2019, 23:28

Astea vor retrogada. La cum joaca. Voluntariul poate spera la baraj.

chris_bu67
chris_bu67  •  25 Februarie 2019, 22:25
Postat de Muzzi Ciprian pe 25 Februarie 2019, 21:56

stai linistit,nu intra nici clinceni si nici snagov! intra petrolul si u cluj si probabil chindia la baraj! tine minte, cateii dintai turbeaza!

sincer mi-aș dori mult să promoveze și petrolul și u cluj,cât despre cățeii turbați,ferește-te de ei :)

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Februarie 2019, 21:56
Postat de chris_bu67 pe 25 Februarie 2019, 21:46

o să auzi de clinceni sau snagov

stai linistit,nu intra nici clinceni si nici snagov! intra petrolul si u cluj si probabil chindia la baraj! tine minte, cateii dintai turbeaza!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează