FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB, 20:00

CHIAJNA - FCSB // Gigi Becali s-a răzgândit! Acum laudă jucătorul pe care l-a criticat de multe ori în trecut: „Îmi zice lumea «Bă Gigi, e cum vrei tu! E cel mai talentat»”

Florinel Coman, Filipe Teixeira și Dennis Man
Florinel Coman, Filipe Teixeira și Dennis Man

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 14:59

Gigi Becali l-a lăudat pe atacantul Florinel Coman, 20 de ani, despre care a spus că s-a schimbat și devine jucătorul la care visa, după ce l-a criticat anterior în repetate rânduri pentru cum joacă și pentru faptul că fumează.

„Cea mai mare bucurie a mea este că toată lumea îl laudă pe Florinel Coman. Mă interesez și vorbesc cu MM și Teja de două ori pe zi. Îmi spun «Bă Gigi, e cum vrei tu! E cel mai talentat. Se antrenează bine». Sunt încântat și mă bucur că nu m-am înșelat când l-am luat.

I-am spus și lui, «Faptul că tu joci bine acum mi se datorează și mie». Eu l-am forțat tot timpul. Poate asta îmi poate reproșa și Dică. Dar nu mai contează, acum mă felicit. Nu mai fumează și se antrenează bine. Asta înseamnă să fii fotbalist.

Specialiștii spun «Dacă dai goluri la antrenamente, o să dai și în meciuri». Acum, Coman dă gol după gol la antrenamente. Să vedem, trebuie să dea și în meciuri. Trebuie să ajungă să dea 15 goluri”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Constat niște lucruri la Coman. E un copil, nu-l atac eu. Mentalitatea asta de fotbalist pe care o are el... Ăștia niciodată nu ajung fotbaliști. Dacă fac eu un prim «11», el nu intră niciodată. Noi îl forțăm să luăm 3 milioane pe el. Dacă fac eu echipa, intră Teixeira în locul lui.

Dacă e după primul «11», Florinel nu mai joacă acolo niciodată în viața lui. Mentalitatea asta nu e mentalitate de fotbalist. Băi, Mbappe-ule, m-am păcălit atunci când a zis Hagi prima dată că Florinel e Mbappe, că eu nici nu-l știam pe Mbappe”

Gigi Becali,  în noiembrie 2018

Citește și:

Becali dezvăluie cum i s-a propus să facă un blat pentru câștigarea campionatului: „Eu vreau să primesc cununa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pedro0
pedro0  •  18 Februarie 2019, 16:52

Mare pacalici este Gigi asta

magic4ever
magic4ever  •  18 Februarie 2019, 16:30

Tare Gigi : "Băi, Mbappe-ule, m-am păcălit atunci când a zis Hagi prima dată că Florinel e Mbappe, că eu nici nu-l știam pe Mbappe” :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează