FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Chirilă laudă un fotbalist din Liga 1: "Poate ajunge să valoreze 10 milioane" » FCSB a pus ochii pe el

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 16:29

Ionuț Chirilă a vorbit despre mijlocașul Olimpiu Moruțan, jucătorul celor de la FC Botoșani, dorit de FCSB și de CFR Cluj.

Chirilă l-a lăudat pe jucătorul de 18 ani, a spus că acesta poate ajunge un fotbalist important și că poate prinde un transfer important în străinătate.

"Îmi place foarte mult de Moruţan. Are ce-i trebuie pentru a jucat în campionatele tari. Are explozie în spaţiile mici şi se prestează pe jocul combinativ. Are personalitate şi are glezna fină.

Moruţan schimbă viteza în care aleargă ca un fulger. Este un jucător care acum face diferenţa. Un milion de euro pentru un jucător din România este o sumă mare. Dar dacă echipa ajunge în Europa League sau în Champions League, valoare lui creşte. Poate ajunge să se transfere pe 10 milioane de euro. Are ce-i trebuie pentru fotbalul mare.

Marele avantaj al lui este că are 19 ani. Poate creşte şi poate ajunge la un nivel înalt. Este matur deja", a spus Chirilă la Pro X.

În acest sezon din Liga 1, Moruțan a marcat două goluri în 20 de partide.

600.000 €este cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt.de

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 Decembrie 2017, 09:25

chirila an afara de tatal tau tu cine esti an fotbal????? la focsani telefonul depasea salariul??????dute tata an liga 3 a 4 si vino cu ceva concret nu mai *** pe la tv nuti pui antrebarea de ce esti primit la tv???? TATA saracul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  13 Decembrie 2017, 08:27

Ionut Chirila,isi "motiva" jucatorii,pe cand activa la chiajna,inaintea unui meci cu fcsb. "Mergem in templul fotbalului":)))) Va dati seama cu cata daruire mergeau la lupta cei din chiajna,la indemnul lingaului?

485809194904413
Costel Tudor  •  12 Decembrie 2017, 22:48

El face buba la picior din cauza bubei de la cap !!! Mereu mi-am pus intrebarea , cum a fost posibil ca dintr-un om echilibrat precum Ion Chirila , a putut iesi doi *** ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează