FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Irobiso s-a întors în Superliga, la 6 luni de când optase pentru un transfer dubios. Nu mai are nici cotă pe transfermarkt

Christian Irobiso/ foto Imago Images
Christian Irobiso/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 14:48 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 15:28

Christian Irobiso (30 de ani), atacantul lui Al Ula, s-a înțeles cu Petrolul și va semna un contract valabil până în vară.

Atacantul nigerian se întoarce la echipa din Ploiești la 6 luni de când pleca în liga a treia din Arabia Saudită. El vine sub formă de împrumut de la saudiți.

Verdict categoric: „FCSB mai poate pierde acest titlu doar dacă nu se mai prezintă la meciuri!”
FCSB
Verdict categoric: „FCSB mai poate pierde acest titlu doar dacă nu se mai prezintă la meciuri!”

Christian Irobiso revine la Petrolul

Irobiso a plecat pentru 125.000 de euro în septembrie, când era golgeterul Petrolului, cu 3 goluri în 4 meciuri. El primea 25.000 de euro în liga a treia saudită, dar se întoarce în Liga 1 la doar jumătate de an distanță.

Semnează cu Petrolul până în vară și va juca sub formă de împrumut. El vine să întărească o linie de atac fără un „vârf” clasic. Florin Pârvu îi preferă pe Alexandru Musi și Gicu Grozav, care nu sunt atacanți centrali de meserie, într-un sistem 3-5-2.

Sunt șanse ca antrenorul Petrolului să schimbe sistemul, să joace 3-4-3, cu Irobiso flancat de Grozav și Musi. Atacantul nigerian mai jucase la Ploiești în sezonul 2022/2023, când a reușit 7 goluri în 32 de meciuri în Superliga. Nigerianul are șanse să joace chiar în următorul meci, cu Oțelul, pe 27 ianuarie, în cadrul etapei #23 din Superliga.

Irobiso e al doilea jucător împrumutat de Petrolul în această iarnă, după Alexandru Ișfan (24 de ani). Spre deosebire de Irobiso, mijlocașul ofensiv a semnat până în 2025 cu „lupii galbeni”, e împrumutat timp de un an și jumătate de la CSU Craiova.

Christian Irobiso, „dispărut” după transferul în Arabia Saudită

Dacă în vară era cotat la 450.000 de euro pe Transfermarkt, Christian nu mai are cotă în acest moment pe site-ul specializat în acest domeniu.

În România, Irobiso a mai jucat la Dinamo și la Gaz Metan. În carieră a mai evoluat la Pacos Ferreira, Madeira, Senica, Jihlava, Farense, Cova da Piedade și Varzim.

VIDEO. Jucătorul anului la Petrolul, Bart Meijers: „Sper să prindem play-off-ul”

Citește și alte știri din Superliga:

Gabi Tamaș a stârnit valuri: „La ce service auto te-ai angajat?” » Cum a apărut în lift
APARIȚIE
Gabi Tamaș a stârnit valuri: „La ce service auto te-ai angajat?” » Cum a apărut în lift
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”
FCSB
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
bozo76
bozo76  •  24 Ianuarie 2024, 06:43

Un articol halucinant care da masura corecta a ligii. *** Golgheter cu 3 goluri in 4 meciuri plecat pe un salariu excelent in saudia. Aioanii are acu sub juma din liga a3a din saudia. Alta idee. Parvu cica ar face experimente sa schimbe sistemul. Chiar credeti? Acum cand e aproape cu un bocanc in playoffset. Mai sa fie... Si mai e o chestie. Pare un pic agitat. Irobiso 3 goluri in cate meciuri baga acum? Si ce repede l-au luat astia inapoi... Halucinant. Si mutu tot pe linia asta este. Vorba reclamei. Liga noastra...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  23 Ianuarie 2024, 16:54

Pe bune? Am citit bine? Liga a 3-a din Arabia Saudita? Deci, nici acolo nu face fata?? pfai de capul meu...........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează