FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine-i șeful? Bratu a refuzat un jucător din cauza lui Dănciulescu!

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 08:48

Florin Bratu nu l-a vrut pe Alexandru Vlad întrucât acesta fusese propus de directorul general Ionel Dănciulescu.

Dinamo suferă pe postul de fundaș stânga, iar pe lista "câinilor" s-au aflat mai multe nume. În pole-position pentru un transfer în această vară au fost Andrei Radu, 21 de ani, ex-Aris Limassol, și Alexandru Vlad, 28 de ani, ex-CFR.

Primul, dorit de toată lumea din club, a declinat oferta "câinilor" pentru a discuta cu CFR. În locul său, directorul general Ionel Dănciulescu l-a propus pe Vlad, pus pe liber de campioni. În primă fază, Bratu a acceptat ca Vlad să fie variantă de rezervă, dar în momentul în care Radu a zis pas "Mitraliera" s-a sucit și l-a refuzat pe Alex.

Sursele GSP susțin că Bratu a făcut acest lucru pentru că fundașul fusese recomandat de Dănciulescu, pentru a-i arăta oficialului cine este șeful și cine ia deciziile în materie de achiziții. Între timp, dinamoviștii au pornit discuțiile cu Sergiu Popovici, 25 de ani, de la Gaz Metan.

3
 meciuri a jucat Vlad pentru CFR în Liga 1, în sezonul 2017/2018

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  21 Iunie 2018, 22:08

MAI VOI SUNTETI NEBUNI ....??????? POPOVICI NICI EL NU STIE CE JOACA .....!!! ESTE UNUL DIN CEI MAI SLABI FUNDASI STANGA DIN PRIMA LIGA ....!!!! BRATU A PRELUAT ECHIPA FORMATA DE MIRIUTZA IAR ACUM O DISTRUGE ....!!!!! DACA SERGIU POPOVICI E UNA DIN ALEGERILE LUI BRATU , ATUNCI E CLAR , BRATU E UN CONTRA 2 ....!!!!

sdoru
sdoru  •  21 Iunie 2018, 10:46

Si care este conflictul???!!! Managerul propune si ANTRENORUL DECIDE!!!!!!

demolarii
demolarii  •  21 Iunie 2018, 10:37

Și?!?!? Ce are a face???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează