FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine pleacă, cine vine la Dinamo » 4 jucători din toate compartimentele sunt OUT: "Nu vor pleca în cantonament" și un nume nou confirmat de președintele clubului

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 20:15

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a anunțat că Jordan Mustoe (27 de ani) a sosit într-adevăr în România pentru a semnat cu formația din "Ștefan cel Mare".

De asemenea, a anunțat că mijlocaș Sergiu Hanca nu va mai continua sigur la Dinamo, iar pe lista pentru rezilieri se află 3 oameni importanți: mijlocașul Gomelt, atacantul Axente și fundașul Katsikas. 

"Hanca nu va pleca în cantonament cu Dinamo. În momentul în care a spus că Dinamo a murit pentru el, lucrurile sunt clare. La valoarea lui Hanca nu va fi greu să-și găsească echipă, mai ales că este vorba de câteva zeci de mii de euro. Cu Gomelt încă nu am început discuțiile, cu Axente de asemenea. Și cu Katsikas vom avea o discuție când se va întoarce", a zis David.

... cine vine și ce se mai întâmplă: "Mustoe este în România, face vizita medicală și dacă totul e ok va semna. Rezilierile n-au fost puține, au fost 10 jucători care au plecat în ultima lună și jumătate. Mai avem discuții cu alți jucători.

Așteptăm ca toți să se întoarcă din vacanță. Cei care discută rezilierea nu vor pleca în cantonament. Vor avea un program de pregătire separat, le vom pune la dispoziție preparator și tot ce au nevoie", a zis Alexandru David la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Se face! Fundașul dorit de Rednic a ajuns în România și urmează să semneze cu Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
239306483635285
Iorga Andrei Madalin  •  08 Ianuarie 2019, 16:49

Dinamo e echipa la care visez toată viața iubesc dinamo asi dori sa joc la dinamo ... Dinamo e o echipă bună o echipă cu jucători buni

1391972634181505
Adrian Popescu  •  08 Ianuarie 2019, 11:58

Din ce am văzut eu și au fost imagini sugestive nevasta lui Hanca a fost de vină...pe stadion tu, nevastă de fotbalist nu te cerți ca la ușa cortului cu membrii galeriei...Dar este de înțeles că era cu alte neveste de vedete, cum ar fi consoarta lui Steliano Filip (proaspăt dat afară pentru băutură) și cu frate ei și a vrut să impresioneze....Sau există și altă variantă că Hanca a forțat lucrurile pentru a pleca...

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  08 Ianuarie 2019, 11:26

Beeeeeeeeeeul.....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează