FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-0

Cioinac face dezvăluiri tari despre momentul în care a fost eliminat: "Asta îi spunea Budescu arbitrului"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 11:27

Ionuț Cioinac, mijlocașul de 27 de ani al celor de la Poli Iași, a fost eliminat în minutul 69 al meciului cu FCSB, chiar înainte de golul marcat de Budescu.

Arbitrul Adrian Comănescu i-a acordat al doilea galben lui Cioinac pentru proteste și pentru că l-a aplaudat ironic în momentul în care Budescu se pregătea să execute lovitura liberă de la 20 de metri din care a și marcat.

Cioinac a explicat motivul pentru care l-a aplaudat pe Comănescu și-l acuză pe arbitru că a fost influențat de mijlocașul de la FCSB.

"Nu m-a deranjat că arbitrul a dat lovitură liberă, ci locul de unde s-a executat. Budescu tot zicea «Pune aici, pune aici», iar arbitrul a tras linie unde a zis Budescu. Nu-i convenea lui Budescu să bată lovitura liberă din locul în care a fost faultul și a tras mingea puțin mai în stânga.

Tot meciul, arbitrul a dat prea ușor cartonașe galbene", a spus Cioinac la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Doar Cioinac se simte neîndreptățit » Conducerea lui Poli Iași a luat prima măsură împotriva jucătorului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
its1134
its1134  •  02 Aprilie 2018, 20:17
Postat de dinamo_fan pe 02 Aprilie 2018, 14:15

daca arbitra impartial, Teixeria trebuia eliminat de minim 2 ori. si e doar un exemplu. Comanescu e stelist de cand lumea, remember penalty ala de la Targu Jiu pe care doar el l-a vazut. lovitura aia libera acordata e de gluma. nu mai zic ca portarul prinde mingea la 10 metrii de Tanase.

Bă... bă... taci bă din gură. Te faci de cocos. Dacă era să fie cum zici tu, ar fi dat penalty la Tănase în prima repriză (unde a fost jumătate de penalty), ar fi dat penaly la hands-ul din careu (unde a fost, dar fără intenție).. sau penalty în loc de indirectă (ar fi fost cel mai ușor). Daaaa.. așa a dat o lovitură liberă că știa el că Budescu o bagă-n ațe de acolo. Și eliminarea a contat ZERO în momentul în care Steaua a marcat.

kenzo4play
kenzo4play  •  02 Aprilie 2018, 18:58
Postat de observator_federal pe 02 Aprilie 2018, 18:30

Comănescu merita sau nu aplauze ironice dacă Budescu îi dicta "pune aici, pune aici" iar el se conforma ascultător? Cam merita, de ce s-o fi supărat? Avea cartonașul pregătit, dacă nu-l lua Cioinac îl primea alt ieșean că doar îi umpluse cu galbene, iar motive de proteste erau destule... Hal de arbitru, "acoperit de regulament"...

multe frustrari, nu? :)))

observator_federal
observator_federal  •  02 Aprilie 2018, 18:30
Postat de lapusneanul pe 02 Aprilie 2018, 16:19

si fratii benzini erau invidiosi pe acest ...circ :)....clovnii sunt de renume mondial...:) paiatele care arbitreaza anumite meciuri au rolul lor in acest spectacol :)

Comănescu merita sau nu aplauze ironice dacă Budescu îi dicta "pune aici, pune aici" iar el se conforma ascultător? Cam merita, de ce s-o fi supărat? Avea cartonașul pregătit, dacă nu-l lua Cioinac îl primea alt ieșean că doar îi umpluse cu galbene, iar motive de proteste erau destule... Hal de arbitru, "acoperit de regulament"...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close