LIGA 1    •   DINAMO

Claudiu Niculescu, dezamăgit de jucătorii săi după meciul cu Dinamo! Săgeți și către Alexandru Tudor

Luni, 11 Decembrie 2017

Claudiu Niculescu a vorbit după meciul pierdut de FC Voluntari pe terenul lui Dinamo, scor 0-2. Îl laudă pe Sânmărtean și nu uită să taxeze maniera de arbitraj a lui Alexandru Tudor"Sunt foarte supărat. Meciul s-a decis în primele 15 minute. Două faze fixe, două meciuri, exact unde le-am spus că sunt foarte periculoși. Cred că n-am făcut un joc foarte rău. Am avut câteva ocazii mari și cred că și un gol valabil.

Am dominat repriza secundă, am presat, am avut două ocazii mari. Dar degeaba, echipa a resimțit și ieșirea lui Lucian Sânmărtean. S-a simțit asta. Sper să nu fie o accidentare gravă la el.

Eu nu comentez foarte mult arbitrajul. Dar în această seară nu ne-ar fi lăsat foarte ușor să ne apropiem de poarta adversă. Dar nu de asta am pierdut noi meciul. Mai e și acel gol, în fine, a trecut, așteptăm ultima etapă, cu Sepsi, și apoi o vacanță", a zis Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

Comentarii (10 ) Adaugă comentariu

Constantin Luca  •  12 Decembrie 2017, 13:43

NU AFOST BLAT,A FOST INTELEGERE CA INTRE FRATI !!! DAR SE PUNE INTREBAREA DECE A SGHIMBAT PORTARUL? UNDE AU FOST BALAN SI VODUT ? ASA CA NU MAI FA PE SUPARATUL NICULESCULE,LSA-L PE TUDOR IN PACE CA SI EL E DINAMOVIST,ASA SA AVETI LINISTE CUM A FOST ACEST MECI CORECT...

Dumitru Neculai  •  12 Decembrie 2017, 10:06

neam obisnuit era zicala dai an mine dai an tine dai an noi dinamovistii acum ramane so rezolvati pe astra doar dinamo

bendyx066  •  12 Decembrie 2017, 08:53

:))) au răsărit *** sa vb de blat...

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase