FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-3

Claudiu Niculescu, distrus de supărare: "Am făcut 3 cadouri! Eu le-am spus un lucru" + Fotbalistul-surpriză care va evolua cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 23:01

Claudiu Niculescu s-a arătat extrem de nemulțumit de jucătorii săi după înfrângerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-3.

"Cuvinte nu prea am în acest moment. CFR ne-a depășit la toate capitolele. Eu sunt foarte supărat pentru că băieții n-au respectat absolut deloc ce am pregătit la antrenamente. Știam că vom întâlni un adversar care profită de toate erorile noastre. Am făcut 3 cadouri.

Le-am zis să nu pierdem mingea în treimea proprie și chiar asta am făcut când am luat primul gol. Diferența a fost făcută de greșelile noastre. Să vedem ce putem schimba până la meciul cu Dinamo. Trebuie să vedem care e situația jucătorilor accidentați, suspendați. Trebuie să facem o analiză serioasă, nu mi-a plăcut deloc ce am văzut în această seară", a declarat Niculescu la Look TV.

...despre Sânmărtean: "Lui i-a venit ieri cartea verde. Săptămâna viitoare cu siguranță va fi în lot, poate va și juca, nu știu încă. Trebuie să fie 100%". 

clasament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
minell73
minell73  •  02 Decembrie 2017, 10:42

Nașu se dezabonează la funcţia de mare patriot naţiinal. Finu' nu a reușit să īncurce horvoadele ungurești. Dacă băga o valiză ceva la īnaintare,poate iesea ceva.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  02 Decembrie 2017, 09:53

Miriuta poate sta linstit ca antrenor la Dinamo pentru ca acest Claudiu Niculescu nu este capabil sa antreneze o echipa "de pluton", precum este FC Voluntari, dar sa mai antreneze si in "Groapa"! Sa nu ai nici o idee de-a lugul unui meciu, sa nu fi capabil sa detectezi unde sunt "defectele" din echipa pe care o antrenezi, este dovada clara a incapacitatii unui antrenor sa-si conduca echipa de-a lugul celor 90 de minute. Ce a asteptat Niculescu? Sa capoteze CFR? Nu a vazut ca echipa sa era "rupta" de la mijlocul terenului si nu avea consistenta in atac? Cum poti sa emiti pretentii de a da macar un gol CFR-ului daca tu nu esti in stare sa ai cateva actiuni coerente la poarte adversa?

catalynn
catalynn  •  02 Decembrie 2017, 07:34

Cum e oare posibil ca echipa ungureasca sa bata chiar in orașul finului de ziua Nationala!? Chiar asa am ajuns!? Incotro se îndreaptă aceasta tara!? :-)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close