FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 0-0

Claudiu Niculescu, încântat de remiza cu FCSB: "Nu multe echipe i-au luat puncte în acest sezon"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 22:40

Claudiu Niculescu, tehnicianul lui FC Voluntari, s-a declarat extrem de mulțumit de punctul obținut de echipa sa în urma meciului cu FCSB, încheiat 0-0. 

"Mă bucur că nu am pierdut acest meci. Am întâlnit o echipă de multe milioane de euro, cu mulți jucători prezenți la echipele naționale. Au fost ocazii mari de ambele părți, dar am făcut un meci tactic bun. Important e că n-am fost învinși, nu multe echipei i-au luat puncte Stelei în acest sezon. Având în vedere adversarul pe care l-am avut, consider că am început returul cu dreptul.

Trebuie să uităm acest meci, deși euforia e mare. Ne așteaptă o perioadă extrem de grea, cu multe meciuri. Orice punct contează mult pentru noi, dar trebuie să ne vedem de treabă. Băieții au intrat cu un moral bun, cu încredere și curaj și cred că, după aspectul jocului, rezultatul de egalitate e echitabil. 

Contează mult că ne-am întors acasă. Jucătorii au alte repere, cunosc fiecare fir de iarbă de pe acest teren. Aici avem parte și de mulți spectatori", a declarat Claudiu Niculescu, la Look TV. 

"Cine nu-și dorește un jucător ca Sânmărtean?  N-am discutat cu el, rămâne să vedem ce se întâmplă" Claudiu Niculescu

"Ne-am bucurat mult pentru acest rezultat. Am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Suntem bucuroși pentru acest 0-0. Oricine va veni aici va avea un meci greu cu noi. Sperăm să câștigăm meciul viitor și să urcăm în clasament" Alexandru Tudorie

Citește AICI cronica partidei FC Voluntari - FCSB 0-0

AICI poți urmări cele mai importante faze din partida FC Voluntari - FCSB 0-0 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Octombrie 2017, 09:48

doar finul putea chiar 3 puncte

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  14 Octombrie 2017, 09:17

puncte?

travka
travka  •  14 Octombrie 2017, 08:23

cica trebuie sa uitam acest meci, euforia e mare....alt grande antrenore cu o mentalitate de satean obosit, pai daca la un egal din asta in care ati tras de timp si s-a jucat efectiv vreo 50 d eminute probabil, si ALibec si Budescu rateaza singur cu portarul faci euforie, cred ca daca castigati faceati mare petrecere cu manele :))) se vede ca e ***, mentalitate de frustrat mic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează