FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC VOLUNTARI 0-3

Claudiu Niculescu, inspirat cu jucătorul sub 21 de ani folosit + Antrenorul a luat la țintă alți doi jucători: "E normală supărarea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 20:13

Claudiu Niculescu se felicită că l-a folosit pe Alexandru Tudorie în primul "11" ca jucător sub 21 de ani, după ce acesta a reușit hattrick-ul cu care FC Voluntari a câștigat meciul de pe terenul lui Sepsi, scor 3-0.

"Am avut încredere în Tudorie, mai ales că îndeplinește criteriul jucătorului sub 21 de ani. Acea eliminare (n.r. a lui Dima, de la Sepsi, în minutul 50) a contribuit mult la rezultatul din această seară. Am gestionat foarte bine acele momente de după eliminare.

M-a interesat să obținem cu orice preț victoria. Moralul băieților a avut de suferit în primele 8 etape. Au depășit momentele grele din prima repriză", a declarat Niculescu la TV Dolce Sport.

"S-a văzut lipsa de ritm a lui Cazan. Iar Cernat nu e foarte bine fizic, n-are ritmul de joc. E normal să fie supărat pe mine că l-am schimbat la pauză, el își dorește foarte mult să joace"
Claudiu Niculescu, antrenor Voluntari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  11 Septembrie 2017, 16:51

Ati castigat cu arbitrii,cu brigada S.Coltescu.Practic a anulat un gol celor din Sfantu Gheorghe,prin semnalizare gresita,,,,a validat un gol marcat din ofsaid de Voluntari...a eliminat un jucator..Coltescu,care a vrut sa se sinucide nici nu trebuia acceptat ca arbitru.Cine a facut examenul psihologic??Daca este sanatos,atunci fluiera pentru ceva si pentru cineva !! Dati la DNA,nu fiti fricosi.Si inca o prupunere celor de la SEPSI SIC:daca se va intampla inca odata sa fluiere arbitrii intr-un sens,iesiti de pe teren.Nu lasati sa bate joc de voi,de munca voastra *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  11 Septembrie 2017, 13:38

Claudiule mi-ati stricat pronosticul, dar nu-i bai. Ma bucur pentru tine, ca antrenor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close