FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 1-1

Claudiu Niculescu s-a ales cu un cui în mână după meciul cu Mediaș! Antrenorul nu renunță: "Suferim în atac"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 20:13

FC Voluntari a remizat pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-1, însă Claudiu Niculescu, antrenorul ilfovenilor, s-a ales cu o rană destul de urâtă la mâna stângă, după ce a lovit un scaun din zona băncii de rezerve din cauza nervilor.

"Am lovit în mânerul scaunului, acesta era rupt și am intrat cu palma într-un cui. Dar va trece, asta e. Sunt nervi în timpul jocului. Sunt supărat că n-am câștigat 3 puncte foarte importante", a declarat Niculescu la TV Telekom Sport.

...despre 1-1 cu Gaz Metan: "Ei au profitat de singura noastră mare greșeală și au marcat. Suferim în atac pentru că s-a accidentat Tudorie, dar e bine că Bălan a spart gheața. Mă bucur pentru el, începe să-și intre în formă. Sunt un pic limitat la schimbări pentru că pe bancă am avut doi juniori, iar în teren încă un junior"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  26 Noiembrie 2017, 21:47

Daca si Niculescu e antrenor. La Dinamo se potrivea.

raj.kapoor
raj.kapoor  •  26 Noiembrie 2017, 20:24

,,am dat lovit în mânerul scaunului " ...!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează