FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FC VOLUNTARI 2-3

Claudiu Niculescu s-a răzbunat pe Grozavu: "La debutul meu, Leo mi-a dat 3 goluri, acum am câștigat eu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 20:06

Claudiu Niculescu, 41 de ani, antrenorul lui FC Voluntari, a câștigat pe terenul lui ACS Poli Timișoara, scor 3-2, chiar la debutul lui Leo Grozavu, 50 de ani, pe banca bănățenilor.

"La debutul meu anul trecut la Voluntari, Leo mi-a dat 3 goluri. Acum s-au întors lucrurile. De mult n-am văzut un joc cu atâtea ocazii. A fost un meci cu toate ingredientele. Pe mine, ca antrenor, mă interesează să câștig meciul. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost relaxarea de la începutul reprizei secunde.

Le-am spus băieților la vestiare că trebuie să intre concentrați când intrăm în a doua repriză, dar se pare că n-au înțeles. Am avut tărie de caracter și am revenit, chiar dacă am ratat și penalty. Trebuie să-i recuperăm fizic pe băieți pentru următorul meci cu Craiova", a declarat Niculescu la TV Telekom Sport.

"Am fost dezamăgit când am văzut că am ratat penalty-ul, dar mă bucur că am marcat în prelungiri. Nu mai conta că am dat două goluri dacă nu câștigam azi. Artean a dat un gol foarte frumos și a mai avut un șut foarte bun. Așa a vrut Dumnezeu, ca în această seară să câștigăm noi. Voi mai executa lovituri de pedeapsă" 
Adrian Bălan, FC Voluntari

MECIURILE ETAPEI A 24-A

Vineri: ACS Poli - Voluntari 2-3 Detalii AICI, 20:45 Astra - Gaz Metan / Sâmbătă: 18:00 Juventus - Viitorul / 20:45 FCSB - CFR, Duminică: 20:45 Craiova - Sepsi, Luni: 19:00 Iași - Botoșani / 20:45 Chiajna - Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  10 Februarie 2018, 14:46

Felicitari,dar nu e relevant!S-a jucat ca intre doua echipe satesti-pe islazul comunal-fara nici o tactica!In plus,e posibil ca vreo cativa jucatori de-ai Timisoarei, sa nu il placa deloc pe antrenorul Grozavu-cam rau de gura-iar in meciul de ieri, sa nu fi "pus osul"!La fel,cand a tras Balan acel penalty-cand l-am vazut ca se uita spre Claudiu Niculescu-am pus pariu pe o bere, ca va trage peste poarta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează