FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu Niculescu, soluție extremă pentru arena pe care a scris istorie: ”Trebuie pusă o bombă la stadionul ăla! E gata! Are 100 de ani”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 10:07

AFC Dinamo și CS Dinamo trebuie să ajungă la o înțelegere până la finalul lunii martie pentru ca FRF să pornească investițiile la construirea noului stadion din Ștefan cel Mare.

Claudiu Niculescu, omul cu 3 titluri de campion cu Dinamo, e de părere că vremea vechiului stadion a trecut și e nevoie de o nouă arenă pentru formația roș-albă. 

"Este o decizie foarte bună ca Dinamo să joace toate meciurile din play-off pe Arena Națională. Orice jucător are o altă motivație pe o astfel de arenă, stadion frumos, suporterii aproape. Fanii pun presiune pe adversar, se aud foarte bine. Vă dați seama ce atmosferă ar fi și pe noul stadion Dinamo, cu 20.000 de suporteri și tribunele aproape.

Cât despre actualul stadion, i-a trecut vremea, gata, trebuie demolat! Acei suporteri merită un stadion nou. Trebuie pusă o bombă la stadionul ăla, are 100 de ani, e istorie", a spus Niculescu la Digi Sport.

În altă ordine de idei, Dinamo va juca cele 5 meciuri de acasă din play-off pe Arena Națională. Costurile pe care Ionuț Negoiță le va suporta ajung la suma de 250.000 de euro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
315139605534912
Florea Cone  •  10 Martie 2017, 15:49

FRF si CS Dinamo ar trebui sa solicite Guvernului o HG prin care sa anuleze contractul de concesiune sau inchiriere pe motiv de interes national mai ca AFC Dinamo e in insolvrnta si nu mai poate poate plati chiria si are si restante mari .

bamse1901
bamse1901  •  10 Martie 2017, 11:09

Bună ideea le-ai dat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează