FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Claudiu Niculescu, total surprins de ce a găsit la FC Voluntari!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 22:04

Claudiu Niculescu a preluat-o pe FC Voluntari etapa trecută și a obținut deja prima victorie la cârma ilfovenilor. Tehnicianul susține că a rămas surprins de condițiile perfecte găsite la Voluntari și spune că n-are nicio scuză dacă nu salvează echipa de la retrogradare.

"Am găsit ceva extraordinar pentru fotbalul românesc. Are toate condițiile necesare pentru a face performanță. Cred că e cel mai bun gazon din Liga 1. Terenurile de antrenament sunt impecabile. Din vară am înțeles că se montează și nocturna. Iar cel mai important lucru e că există o stabilitate financiară. Nu știu de ce n-au avut rezultate până acum. Sunt jucători de calitate acolo, jucători cu experiență, dar și fotbaliști tineri.

În aceste puține zile de când sunt acolo am încercat să le ridic moralul jucătorilor, pentru că au venit după o serie de 5-6 meciuri fără victorie. Jucătorii erau crispați. Acum lucrăm la sistemul de joc. Obiectivul e să rămânem în Liga 1, dar eu vreau să terminăm cel puțin pe locul 10.

Am rămas surprins de lotul care e acolo. Sunt jucători buni, de calitate, de mare viitor. N-am înțeles până acum de ce au ajuns în această situație. Jucătorii cu experiență îi trag pe cei mai tineri după ei la antrenamente", a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

FC Voluntari ocupă locul 4 în play-out, cu 20 de puncte după 5 etape.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
lukasoil17
lukasoil17  •  14 Aprilie 2017, 08:14

Dacă la conditii bune a ramas șocat...la condiții proaste cred ca facea heart attack...

para.para
para.para  •  14 Aprilie 2017, 07:40
Postat de kos_tyn pe 14 Aprilie 2017, 07:16

cata inteligenta la astia de la gsp! "A ȘOCÁ ~chéz tranz. (persoane) A surprinde în mod neplăcut prin vorbe sau prin fapte. /

Degeaba le explici, telul lor in viata este ratingul facut cu publicul lor tinta, adica aia 49% inventati pentru rating.

kos_tyn
kos_tyn  •  14 Aprilie 2017, 07:16

cata inteligenta la astia de la gsp! "A ȘOCÁ ~chéz tranz. (persoane) A surprinde în mod neplăcut prin vorbe sau prin fapte. /

Vezi toate comentariile (6)
Comentează