FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Verdict crunt al unui fost mare jucător de la Dinamo: „Dați-le drumul tuturor! Sunt acolo niște jucători care se cred mai fotbaliști decât sunt”

Steliano Filip
Foto: Imago
Steliano Filip Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 16:44 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 17:19

Claudiu Vaișcovici (59 de ani), fost atacant la Dinamo, a analizat conflictul care se petrece în acest moment la club între jucători și antrenorului Mircea Rednic și îi ia apărarea fostului său coleg, spunând că actualii fotbaliști din lot nu se ridică la valoarea acestei echipe.

Mircea Rednic (59 de ani) a câștigat, pentru moment, disputa cu liderii vestiarului de la Dinamo. Vaișcovici vorbește despre situația cred prin care trece Dinamo acum, aflată la retrogradare și crede că responsabili pentru acest lucru sunt fotbaliștii, ci nu antrenorul.

„Cu cât trec etape și nu se acumulează puncte și ecartul crește, cu atât e mai rea situația. De la etapă la etapă. Sper să prindem un loc de baraj, asta mai sper. E foarte gravă situația. E o mare bulibășeală în club, vrea toată lumea să conducă, să ia hotărâri, să aibă influență, să fie mai șef decât șefii. Și cu jucătorii ăștia, și fără jucătorii ăștia, ce rezultate a avut Dinamo?

Nimic! Cred că sunt acolo niște jucători care se cred mai fotbaliști decât sunt. Au mai plecat de pe la Dinamo, plângeau că nu li se dă drumul ca să joace în străinătate și nu au realizat cam nimic pe afară, au ajuns înapoi cu coada între picioare. Au jucat, pe unde s-au dus, tot ce joacă și la Dinamo, aproape nimic”, a declarat Claudiu Vaișcovici potrivit sport.ro.

Vaișcovici: „Dați-le drumul tuturor, ca să nu mai avem scandaluri”

Fostul atacant a vorbit despre situația lui Deian Sorescu, despre care consideră că ar fi trebuit lăsat să plece în vară, dar îi sfătuiește pe oficialii alb-roșii să se despartă de mijlocaș perioada asta de mercato, alături de alte nume grele din vestiar.

„Sorescu, când a venit nu atingea terenul de ce fugea, am zis că o să fie jucător foarte bun. Dar a ajuns să facă o mie și una de figuri. Trebuia lăsat să se transfere. Dați-le drumul tuturor, ca să nu mai avem scandaluri. Restul, dacă pot să joace, bine. Dacă nu pot să joace, aduceți alții. «Afară cu Rednic! Afară cu Rednic!». 

Cum să-l dai pe Rednic, că e antrenorul, scouterul, avocatul, sponsorul echipei... S-au tot schimbat antrenorii și rezultatele tot proaste sunt. Mulțescu, Uhrin, Bonetti, Rednic nu au fost buni, dar jucătorii au fost excelenți! E clar și o problemă la nivel de jucători, la nivel de profesionalism, de dăruire. 

Nu sunt în stare să dea un gol, să apere un rezultat, să stea în teren, să domine un adversar... Și de vină e Rednic! Nu cred că trebuie reformat total lotul, dar cred că trebuie renunțat la Sorescu, Matei și Filip, nu la Mircea Rednic”, a mai adăugat dinamovistul.

Dumitru Dragomir îi ia și el apărarea lui Mircea Rednic

Dumitru Dragomir este și el de partea antrenorului și crede că formația din Ștefan cel Mare se poate salva de la retrogradare doar cu o curățenie generală în pauza competițională din iarnă.

„Cureți vestiarul! Îl cureți, că nu e niciun Ronaldo, niciun Messi sau Lewandowski. Apoi încerci să faci ceva. Le-ai dat un număr infinit de șanse să scoată două-trei rezultate bune. Trebuie să strici mecanismul. 

Convingerea mea este că la Dinamo, să nu exagerez, dar în afară de trei nume de acolo, n-aș opri nimic. Poate din copii aș opri câțiva. Pe bătrâni i-aș dat afară pe toți. Absolut!”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

VIDEO Dragomir: „Curățenie! Păstrați doar 3-4 tineri, nu-i niciun Ronaldo sau Messi la Dinamo”

Citește alte știri din Liga 1:

FCSB și-a tras „bijuterie” pentru deplasări! Cum arată și cele două detalii care ies în evidență

Jurnalistul Mihai Mironică, discurs acid la GSP Live după intervenţia lui Zăvăleanu: „Surpriză! Suporterii pot să dea țeapă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mehighms
mehighms  •  11 Decembrie 2021, 08:10
Postat de creeperno115 pe 10 Decembrie 2021, 22:38

Se elibereaza bugetul de salarii si in loc de 40 de jucatori praf o sa ramana 20 aproximativ buni si mai luam 5-10 buni spre foarte buni cu salarii mai mari

cat poti sa fi de pro....st

dvd1
dvd1  •  11 Decembrie 2021, 05:29

retrageti Dinamo din campionat imediat. Atit mai e de facut. Sper ca a vazut toata lumea ca Dinamo e pe ultimul loc. Acolo ramine pina la retrogradare si imediat apoi desfiintare

creeperno115
creeperno115  •  10 Decembrie 2021, 22:38

Se elibereaza bugetul de salarii si in loc de 40 de jucatori praf o sa ramana 20 aproximativ buni si mai luam 5-10 buni spre foarte buni cu salarii mai mari

Vezi toate comentariile (5)
Comentează