FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - SEPSI 2-0

VIDEO Declarația zilei în Liga 1 » Revenirea lui „Dodel” face furori: „Nu mai doarme fundaşul lor, îl visează pe Cristi Tănase!”

Sorin Paraschiv crede că Raul Rusescu, Cristi Tănase și Florin Gardoș pot evolua în continuare la un nivel înalt și pot pune umărul la calificarea Clinceniului în play-off-ul Ligii 1. +10   FOTO
Sorin Paraschiv crede că Raul Rusescu, Cristi Tănase și Florin Gardoș pot evolua în continuare la un nivel înalt și pot pune umărul la calificarea Clinceniului în play-off-ul Ligii 1.

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 17:27 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 18:17

Sorin Paraschiv, team-managerul celor de la Academica Clinceni, și-a lăudat echipa după o nouă victorie, 2-0 cu Sepsi

Sorin Paraschiv crede că Raul Rusescu, Cristi Tănase și Florin Gardoș pot evolua în continuare la un nivel înalt și pot pune umărul la calificarea Clinceniului în play-off-ul Ligii 1. 

Clinceni - Sepsi 2-0 / Rusescu și Tănase, protagoniști

Rusescu a venit de doar 3 săptămâni, dar s-a integrat foarte bine. Are gol astăzi și pasă importantă de gol cu Craiova. Ne ajută foarte mult prezența lui, nu doar pe teren, ci și în vestiar. Nu vorbesc doar despre el, și despre Gardoș, Tănase. Toată echipa e fantastică, credeți-mă. Niște băieți modești, care muncesc foarte mult la atrenamente. Ruse a marcat 13 sau 14 goluri sezonul trecut în liga secundă din Turcia. E foarte puternică competiția, nu era niciun risc în cazul lui. Știu ce profesionist este, am fost colegi la Urziceni. 

L-ați văzuat azi pe Cristi Tănase astăzi, cred că fundașul dreapta de la Sepsi îl visează, nu știu cum doarme la noapte. Dacă te duci în Serie A și îi spui unui fotbalist că e în vârstă la 32 de ani, e o jignire foarte mare. La noi se spune că e terminat, că e gata cariera. Îl avem exemplu pe Cebotaru, care la 36 de ani ați văzut ce face pe teren, cum bagă piciorul la minge, se duce și la echipa națională și mai joacă vreo 3 meciuri”, a declarat Paraschiv după victoria cu Sepsi. 

Suntem pe un drum bun, avem moral, sper să o ținem tot așa. Nu vreau să mă gândesc pentru națională, probabil Mirel a venit să vadă jucătorii cu ștate mai vechi. Mă bucur, a fost mereu alături de mine, a venit la toate meciurile. Sunt sigur că ne ține pumnii, așa cum îi ținem și noi lui
- Sorin Paraschiv

VIDEO. Sorin Paraschiv își laudă jucătorii

Astra - Clinceni, în pericol

Academica ar trebui să joace vineri împotriva celor de la Astra, club lovit de coronavirus. Sorin Paraschiv a comentat situația ciudată de la Giurgiu. 

„Nu știu, sper să fie OK, să putem juca cu ei etapa viitoare. Nu mai înțelegem nimic și cu testele astea. Azi pozitiv, mâine negativ. A mai fost o situația asemănătoare și cu Iași, ieșise pozitiv, apoi negativ. Doar clinica respectivă poate da un răspuns. 

Jucăm vineri cu ei, sper să aibă tot lotul la dispoziție. Noi i-am felicitat pe jucători, au fost foarte responsabili, sper să fim așa și de acum îaninte. Dacă cei de la Astra ies negativi la următoarele teste nu ne este teamă”, a declarat Paraschiv. 

Citește și alte știri despre Clinceni - Sepsi: 

A revenit în Liga 1 de două săptămâni și are un mesaj pentru Rădoi: „Sunt jucătorul naționalei!”

VIDEO + FOTO Academica Clinceni, victorie importantă cu Sepsi! Elevii lui Poenaru urcă pe loc de play-off

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează