FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - VOLUNTARI 0-0

Liviu Ciobotariu a găsit explicația remizei cu Clinceni: „Nu le spun așa, să nu îi jignesc” » Ce a zis Falub

Academica Clinceni și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în derby-ul ilfovean al Ligii 1. Cei doi antrenori, Adrian Falub (50 de ani) și Liviu Ciobotariu (50 de ani) consideră rezultatul echitabil.
Academica Clinceni și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în derby-ul ilfovean al Ligii 1. Cei doi antrenori, Adrian Falub (50 de ani) și Liviu Ciobotariu (50 de ani) consideră rezultatul echitabil.

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 20:52 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 21:18

Academica Clinceni și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în derby-ul ilfovean al Ligii 1. Cei doi antrenori, Adrian Falub (50 de ani) și Liviu Ciobotariu (50 de ani), consideră rezultatul echitabil.

Livicu Ciobotariu, tehnicianul care a dus echipa Voluntari pe podiumul Ligii 1, dă vina pe oboseală pentru lipsa de inspirație de astăzi. 

Ce trebuie să facă formațiile din Liga 1 pentru a obține licența » Schimbările anunțate de GSP, confirmate de Burleanu
CEx
Ce trebuie să facă formațiile din Liga 1 pentru a obține licența » Schimbările anunțate de GSP, confirmate de Burleanu

Liviu Ciobotariu, după Clinceni - Voluntari 0-0 

„Ştiam că vom avea o partidă dificilă. Ştiam că adversarul e o echipă organizată foarte bine defensiv. Am încercat să jucăm între linii, să ajungem la poarta lor, dar a fost greu. Am avut o mobilitate bună, dar nu am fost lucizi la ultima pasă. Am ratat multe pase, cred că e vorba despre starea noastră fizică. S-a văzut o stare de oboseală. 

Nu am primit gol. Nici nu am marcat, dar nu înseamnă că este reculul parcursului bun de până acum. Ne aşteaptă o partidă grea, cu UTA. Trebuie să îi recuperăm fizic şi mental pe jucători. Mă îngrijorează starea fizică a jucătorilor. Au alergat foarte mult. 

Avem jucători, nu le spun bătrâni ca să nu îi jignesc, dar sunt jucători cu experienţă care au o vârstă, mă gândesc la Armaş, la Gabi Tamaş, la Nemec, la Lucas, la Droppa. Au făcut un efort fantastic şi e clar că a intervenit o stare de oboseală”, a spus Liviu Ciobotariu, conform Look Sport. 

Adrian Falub, după Clinceni - Voluntari 0-0

Adversarii ne-au pus în dificultate de multe ori, au început meciul mult mai bine decât noi. N-am reușit să recuperăm mingea deloc în terenul lor. Apoi am echilibrat jocul, cred că este un rezultat echitabil, dar ocaziile cele mai mari le-am avut noi. Puteam câștiga, dar cred că este un rezultat care trebuie să ne mulțumească, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună.

Nu îmi e frică, dacă ai frică n-ai ce să cauți la fotbal. Mereu am fost în situațiile astea, pentru mine nu e ceva nou. N-am fost niciodată la o echipă la care toate lucrurile erau bune. Am fost unde nu erau bani, situația din clasament era grea. Am vrut să antrenez, dar n-am avut privilegiul să aleg, echipele m-au ales
- Adrian Falub, antrenor Academica Clinceni

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Pe urmele lui Steliano și Matei! Mircea Rednic a lăsat încă un fotbalist în afara lotului

Mihai Stoica e sigur: „Deja e pus selecționer! Așa am auzit”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
dora
dora  •  14 Decembrie 2021, 22:17

Nu inteleg de ce desi acuza ”o stare de oboseală” a jucatorilor sai, si in acest meci Liviu Ciobotariu a efectuat schimbarile, pe final. L Fullop si Merloi, de exemplu, merita mai mult de 5 minute, pe final de meci !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează