FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Clujenii încearcă să-l îmblânzească pe Hagi: "Poate să antreneze orice echipă care se luptă pentru câștigarea Ligii Campionilor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 12:42

CFR Cluj va avea o confruntare pe viață și pe moarte cu Viitorul pentru a câștiga campionatul. Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, a încercat să-l îmblânzească pe Gică Hagi înaintea meciului direct.

"Dacă Hagi va merge la altă echipă, va merge numai afară, pe un contract foarte bun. El are un club foarte puternic pe care l-a format, unde creşte jucători de valoare şi sigur nu va antrena în România în altă parte.

Hagi a demonstrat că e un antrenor foarte bun, a fost cel mai bun jucător pe care l-a avut România şi ne-a adus foarte multe bucurii. Dar şi ca antrenor a dovedit că e foarte bun. Hagi poate să antreneze orice echipă care se luptă pentru trofeul Champions League", a declarat Iuliu Mureşan, conform TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează