FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Clujenii nu au încheiat campania de achiziții » Un dublu campion al României va semna cu CFR

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 14 august 2017 23:16

Fost portar la Unirea Urziceni și FCSB, lituanianul Giedrius Arlauskis (29 de ani) s-ar afla la Cluj-Napoca pentru a negocia cu CFR Cluj.

Goalkeeperul va semna contractul zilele acestea, după ce în ultimul sezon a făcut parte din lotul englezilor de la Watford, fără a evolua însă în vreo partidă de Premier League, informează TV Digi Sport.

Informația legată de negocieri a fost confirmată și de Dan Petrescu, la conferința de presă de după meciul cu Sepsi (2-0).

"Este posibil să vină Arlauskis. Sunt discuții, eu n-am vorbit cu el. Este un jucător bun, dar avem portari buni, de care sunt mulțumit. Probabil până la finalul perioadei de transferuri vor mai veni doi jucători", a spus tehnicianul clujenilor.

Directorul general Iuliu Mureșan a negat că fotbalistul ar fi semnat deja, însă a declarat că este posibil ca negocierile să se finalizeze în zilele următoare.

"Nu a semnat nimeni. Mai avem de așteptat. Zilele viitoare vom vedea. Am spus că Arlauskis e un portar bun, dar momentan nu am ce să confirm", a spus Mureșan pentru GSP.ro.

Arlauskis a evoluat în două rânduri în campionatul românesc și a cucerit două titluri de campion: cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009 și cu FCSB în sezonul 2014-2015.

În 2015, Arlauskis a ajuns la Watford liber de contract după despărțirea de roș-albaștri, în a doua jumătate a sezonului 2015-2016 a fost împrumutat la Espanyol. Lituanianul mai are contract cu englezii până în 2019.

1.000.000 €este cota de transfer a lui Arlauskis, conform site-ului transfermarkt.com

80 de meciuri
a jucat portarul lituanian în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
martipan1
martipan1  •  15 August 2017, 15:08

mai astia de la fituica cam greu v-ati prins ,erau prea multi 5 portari in lotul CFR-ului asa ca pentru a face loc lui arlauskis l-au dat afara pe Minca,ca doar pe cei 2 pe care i-a adus in vara asta nu puteau sa-i dea afara ca nu puscau treburile si s-a ales intre Minca si Vatca ,pe Minca l-au avut la mana (si pentru niste polite din trecut)si a fost mai convenabil sa-l dea afara facandu-i loc macar ca rezerva lui arla !!Probabil ca s-au inteles de mai mult timp si numai acum anunta sa nu bata la ochi marlania care au facut-o!

stfb
stfb  •  15 August 2017, 11:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 August 2017, 10:09
Postat de blatistu49 pe 15 August 2017, 09:02

Fortza CFR u

Din ce in ce mai multi spectatori in ale fotbalului ,apreciaza jocul CFR-ului. Tribunele incep sa se umple . Haide CFR! Si U !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează