FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

"Cobra" Ilie a primit ofertă pentru revenirea în România: "A fost propunerea lui Mircea Lucescu"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 20:57

Mihai Chirica, primarul Iașiului, a dezvăluit faptul că l-a contactat pe Adrian Ilie pentru a-i oferi funcția de președinte al clubului ieșean, la propunerea lui Mircea Lucescu.

Totuși, fostul atacant al Stelei a refuzat propunerea edilului, motivând că momentan este impresar și că nu poate ocupa funcția de președinte.

"L-am contactat pe Adrian Ilie pentru a ocupa funcţia de preşedintele la CSM Politehnica. A fost propunerea lui Mircea Lucescu, acesta urmărind, ca şi Ilie, cu mare atenţie tot ce se întâmplă la Iaşi.

Adrian s-a scuzat, cu mult bun simţ, că în prezent are calitatea de impresar şi nu poate ocupa o funcţie oficială la un club. Mi-a spus că rămâne un mare fan al Iaşului, dar nimic mai mult", a afirmat Chirica pentru Fanatik.

Funcția de președinte a clubului Poli Iași a fost ocupată în sezoanele trecute de Florin Prunea, însă fostul component al Generației de Aur s-a despărțit de gruparea din Copou la finalul stagiunii precedente.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  14 August 2017, 02:13

Niciodata...

bizdaru
bizdaru  •  13 August 2017, 21:57

Respect Adrian Ilie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează