FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Colonelul Petrea, după victoria în fața lui Becali: "N-am avut emoții" + Ce se întâmplă cu Talpan

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 17:36

Colonelul Cristian Petrea s-a arătat extrem de mulțumit de faptul că CSA a câștigat definitiv procesul cu Gigi Becali și FCSB în ceea ce privește denumirea de "Steaua".

Vicepreședintele AMFB și oficialul CSA Steaua îl asigură cu această ocazie pe Florin Talpan de tot sprijinul său, după ce în ultima vreme au existat tensiuni între cei doi.

"Decizia de astăzi a instanței este una logică și firească, în continuarea celorlalte decizii luate începând cu decembrie 2014. Nu am avut foarte mari emoții, pentru că marca Steaua a aparținut întotdeauna clubului sportiv.

Îl felicit pe această cale pe domnul colonel Florin Talpan și îl asigur de tot sprijinul nostru în demersurile sale viitoare, din procesele în care este implicat clubul sportiv. Așa cum spune și decizia, cei de la FCSB și domnul Becali nu mai au nici o cale de atac în România", a spus Petrea pentru Fanatik.

Juristul Florin Talpan era în conflict cu conducerea CSA Steaua și chiar a cerut o audiență la Ministrul Apărării la începutul acestui an. Talpan era nemulțumit că Petrea nu-i semna în acel moment anumite documente pe care să le depună la FRF, LPF, FIFA și UEFA. Acum se pare că lucrurile vor sta altfel în privința sa, CSA urmând să-l susțină în proiectele în care va fi implicat.

Citește și: EXCLUSIV // FCSB nu e Steaua! Gigi Becali a pierdut definitiv numele Steaua

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (54)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  05 Mai 2018, 07:56

FELICITA-L PE ""TALPANEL""DAR SA STII CA..DIN CAUZA LUI VEI FI DEMIS!!!!O SA VEZI!!!!!

timm
timm  •  05 Mai 2018, 02:49
Postat de khal_37 pe 04 Mai 2018, 19:35

Ia cititi si aici: http://linx.crji.org/86-86-5558/mitica-uite-justitia-cacircmp-tactic-pentru-sri

Ce treaba are articolul cu Steaua vs fcsb? Esti paralel.

timm
timm  •  05 Mai 2018, 02:43
Postat de valeri_gazaev100 pe 04 Mai 2018, 18:53

Nu stiu acest lucru, sa vedem cum stau lucrurile la primul termen. Nici Luc nu cred ca are raspunsul pe care-l soliciti dumneata. Cine iti spune sigur ca e vorba de 5/10/15/55 milioane o face din exces de zel.

Esti in eroare. Au fost o gramada de termene. Sentinta este in pronuntare, pe baza evaluarii de 37 de milioane. fcsb nu a cerut o alta evaluare, e multumita de asta. :))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează