FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Comisia de Disciplină i-a închis gura! Miriuță nu vrea să mai comenteze arbitrajul: "Mă supără arbitrii, dar mai bine tac"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 22:35

Arbitrul Adrian Cojocaru i-a enervat teribil și pe cei de la CFR Cluj, și pe cei de la Steaua, după meciul direct de azi, terminat la egalitate, 1-1.

Vasile Miriuță, antrenorul ardelenilor, și-ar fi dorit să critice arbitrajul, dar, din cauza consecințelor unui meci din trecut când a fost suspendat pentru că a vorbit despre arbitraj, a preferat să tacă astăzi.

"A fost un joc foarte bun făcut de două echipe foarte bune. Steaua are suporteri în Ardeal, e o echipă de tradiție, dar azi au fost mii de suporteri care au ținut cu noi.

Nu vreau să discut de arbitraj. O dată am vorbit despre arbitraj și am fost trimis în tribune. Mă supără arbitrii, dar tac, că-i mai bine așa.

Azi a fost un egal echitabil. Am jucat contra unei echipe foarte bune. Am reușit un rezultat pozitiv azi", a declarat Miriuță la TV Dolce Sport.

"Vom vedea mâine ce a pățit Nascimento. Dacă nu va putea juca, va veni Laurențiu Rus în locul lui"
Vasile Miriuță

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
luisharcsa
luisharcsa  •  06 Februarie 2017, 16:57
Postat de andy_2008 pe 06 Februarie 2017, 08:02

Arbitrul a tras cu CFR,probabil ca Meruta asta vroia sa l felicite,dar i a fost rusine !

Asa este,de aia nu a semna;izat off side la alibec inainte de fault.Hai ma,un pic de bun simt si obuiectivitate.Ca a fost arbitrul praf,asta este alta treaba.Dar sa spui ca a tras cu CFR-ul este o tampenie.

andrei.f
andrei.f  •  06 Februarie 2017, 11:02

Steaua a fost împiedicată să câştige de această brigadă de nota 3, nu 7 cum le-au dat habarniştii de la GSP. Gigi, e cazul să te gândeşti la brigăzi străine în play-off !

andy_2008
andy_2008  •  06 Februarie 2017, 08:02

Arbitrul a tras cu CFR,probabil ca Meruta asta vroia sa l felicite,dar i a fost rusine !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează